yardimci yonetmen 

kapat
  1. bir yönetmenin başka başka bir yönetmenden yardım alması sonucu, yardım alınan yönetmene verilen ünvan.
    yonetmen yardimcisiyla karıştırılmamalıdır, farklıdır.
    #471980 (amoresperros, 28.07.2006 21:33)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yardimci yonetmen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yardimci yonetmen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yardimci yonetmen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yardimci yonetmen. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bird on the wire » film yerine altyazi indirmek » barcelona » amina koyayim » catania calcio » entry de reklam yapmak » gercek takim taraftarlari » gunes balcikla sivanmaz » god is a dj » a la folie pas du tout » john mccain » kiz ile ilk bulusmada kafaya oturan komunist » dohal » ohannesburgerler » celim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » testosteron » sezen sarkilarinin icine zican sarkicilar » gelin kaynana diyaloglari » internetten kopamamak » soylenmeden ayaga kalkmayan adam » yazar oldunuz » sevgilinin ailesi ile tanismak » ozgur soylu » mekandan ayri ayri ayrilmak » hocaniz mancini golcunuz oliviera » bir cumhuriyet bir vakit bir de bulvar lutfen » vatan » haftada 1 paket sigara alip gunde 1 paket icmek » kestane fisegi » ayrimcilik