yardimci karakterin hayatini kurtaramayan kahraman 

kapat
  1. özellikle filmlerde olandır. her bir boku halletmesine karşın o hayatı kurtaramaz. s.ktirip, filmden gitmesi gerekendir.

-seni unutmayacağım john.
    +unutmazsın tabii yavşak. bi hatuna sattın beni.
    -marry'nin göğüsleri çok dik john. anla beni.
    +anlıyorum piç kurusu. anlıyorum.
    #1850587 (cennetten kovulan, 01.07.2007 23:51 ~ 12.01.2008 16:45)
  2. filme duygu yuklu anlar eklemek icin yapilmis, kahramanin karizmasini cizen sahnelerdir.
    #1851954 (RaDaMeNT, 02.07.2007 08:19)
  3. cuneyt arkin - suleyman turan

batman - robin

belki de filmdeki güzel hatunu arkadaşa kaptırmamak için harcayan kahramandır..
    #1851970 (zargana, 02.07.2007 08:32)
  4. (bkz: pabucumun kahramanı)
    #2827773 (kumtozu, 12.01.2008 15:30)
  5. yıllar boyunca o yardımcı yüzünden kabus görecek olan kahramandır, lakin bazen yardımcı oyuncu da kazınır ölmek için.

- ahhh
    + ne oldu kabin
    - yaralandım, zabin sen beni bırak, dünyayı kurtarmak zorundasınn
    + tamam o zaman, ben gidiyorum, haydi eyvallah
    - lann zabiinn gitme dur, a.q naz yaptıydım insan bir el atar, zabiiiiinnnn !
    #2827806 (goodboy, 12.01.2008 15:36)
  6. kötü bir film klasiğidir. kahraman daima aşık olduğu aptal kızı kurtarır. yıllar boyu onunla birlikte bütün zorluklara göğüs geren, kahraman ben olmalıyım diyerek kendini ortalığa atmayan, kötü adamı yenmesi için gerekli olan herşeyi yapan yan karakteri kurtaramaz. bu kahramanların hepsimi salak, hepsimi vefasız, hepsimi egoist?
    #2827835 (kpax, 12.01.2008 15:43)
  7. +cemşit mal mal durma, çıkarsana şu kuyudan beni
    -olmaz niyazi prensibim değil bir kere
    +ne prensibi lan, ben seni geçende kumar masasından kurtarmamış mıydım?
    -abi o senin görevin, ben esas oğlanım.
    +harbi oğlanmışsın ama.
    -hakaret etme, ölümünü hızlandırmayayım
    +senaristinden bul lan kancık karakter
    -senar abii, küfrediyo ama yaa
    +bozmayın lan sahneyi, renksiz bukalemunlar.
    -peki abi.
    #2827853 (xmandr, 12.01.2008 15:51)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yardimci karakterin hayatini kurtaramayan kahraman başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yardimci karakterin hayatini kurtaramayan kahraman ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yardimci karakterin hayatini kurtaramayan kahraman nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yardimci karakterin hayatini kurtaramayan kahraman. Copyright of the articles are belong to their authors.

» turkiye nin en gereksiz unluleri » aile iletisim merkezi » online olanlari alt alta okumak » ata demirer » nedeni anlasilmayan uc sey » ulvi guveneroglu » otobuste sadece kendi yaninin bos kalmasi » fazla artilanmayan yazarin antipopulist kesilmesi » hyundai i20 » luther » tijen par » tata nano » uludag sozluk atletico madrid taraftarlari » bugun e basacakken logoya basmak » yakisikli futbolcular » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kurt » cocuklar » aq » saadettin teksoy » molotov » musliman » arkadasi kizlar tuvaletine itelemek » acilin ben maxfaktor uzmaniyim » yaran okuyucu yorumlari » uludag sozluk yazarlarinin yas ortalamasi » plakasini aldin mi » trt radyo 3 » kendi alaninda en iyi olan web siteleri » fatih carsamba da yapilan dev ataturk heykeli » hasan vezir