yardimci defter 

kapat
  1. muhasebede defter i kebire toplam halinde ve açıklamasız olarak kaydedilen asli hesaplara tali ve feri hesapların ve bunlara ilişkin işlemlerin ayrıntılı ve açıklamalı olarak kaydedildiği defterlerdir.
    #2387669 (ELeCTrO, 27.09.2007 10:36)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yardimci defter başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yardimci defter ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yardimci defter nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yardimci defter. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kadinlarin haz noktalari » sadece turkiye de gorulen olaylar » kurtlar vadisi pusu » hyundai getz » ruyalardaki kadar gercek insan » calisilmamasi gereken sinavlar » emo » the first cut is the deepest » kara kuvvetleri komutanligi » feminist » bim » gabry ponte » entry de reklam yapmak » yillarca bok atip bir gun converse giymek » attirmayi seviyorum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cakma haham » gasyan » birinin agladigini gormek » god is a dj » tumay » ask acisindan kurtulan esegin yapacagi ilk sey » youtube un kapatilmasi olgusu » barack obama » can bedenden cikmayinca » raca » akasya asilturkmen » kimi kimi » yazar oldunuz » ben deli sen benden deli yakariz gemileri » 6