yardim 

kapat
  1. bilimum programda, ag sayfasinda bulunan buton.
    işe yaradıgı görülmüştür.
    #310030 (can, 04.06.2006 00:56)
  2. fince de apu ve avu olarak kullanılan kelime.
    #1057142 (pink_floyd, 26.12.2006 01:32)
  3. "yarmak" fiilinin -di'li geçmiş zamanda 1. tekil kişiye göre çekimlenmiş halidir. günlük hayatta pek kullanılmamakla birlikte nasıl kullanıldığını merak edenler için örnek cümle :

+ odunları baltayla yardım. (gerçek anlam)

+ abi var yaa geçen bi espri yaptım, yardım bütün milleti görcektin hee sana da yapiim mi? (mecaz anlamda)
    #2860242 (yardimci kimyasal, 19.01.2008 00:39)
  4. ing help. *
    #2860269 (notrinova, 19.01.2008 00:45)
  5. kömürle fevkalade yapılan şey. şekil a daki gibi.
    #2860294 (talihsiz sokak kedisi, 19.01.2008 00:49)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yardim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yardim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yardim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yardim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fatih carsamba da yapilan dev ataturk heykeli » rapper ninja » hot n cold » arti oy vermenin huzuru » bursa nin islamci marketleri » agzi pis » sirtaki » yildizsozluk » trt radyo 3 » galat i his » fewzi1907 » ust kesimin chp yi desteklemesi » ses cikarma » 1908 » serbest cagrisim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turkiye nin en buyuk futbol takimi galatasaray » hyundai getz » mintax » dunyanin en guzel kadini gibi davranan kadinlar » gul sarabi » istese atom muhendisi bile olabilirdi » sebepsiz icilmez » sozlukteki galatasaraylilar » butun tahminleri tersine cikan iddaa yorumcusu » domination nation » ruya gorurken ruyada oldugunu anlamak » boxer yazilari » terorist de insandir » narsizm » kurt cobain bugun yasasaydi olabilecekler