yardim etmekle yoksulluk sorunu cozulmez 

kapat
  1. toplumsal açıdan doğru olsada kişisel olarak pintiliğin son noktasıdır.

-abi açız, annemde hasta yatıyor allah rızası için yadım
    -yardim etmekle yoksulluk sorunu cozulmez
    -ne pis adammışsın sen ya
    -hadi len ordan lumpen!
    -a.q. enteli
    #399030 (halit ayarcı, 05.07.2006 16:50)
  2. (bkz: bana balık verme balık tutmayı öğret)**
    #399049 (redwinemania, 05.07.2006 16:57)
  3. is yapabilecek durumdaki insana yardim etmek yerine is bulmak,vermek,yardimci olmanin daha faydali olacagini dusundugum durum
    #399057 (divanedestan, 05.07.2006 16:59)
  4. toplumun kanayan yarası devletin kapatalist sistemde tek çıkar yoludur.
    lakin akp hükümetinin tam gaz desteklediği sistemdir.
    herkesi dilencileştirip şükretmesini sağlamaktadir.
    işin ilginç yanı ise sivil toplum örgütleride bunu desteklemektedir.
    lakin sivil toplum örgütlerinin amacı ve kuruluşu devlete baskı kurup sorunu devletin çözmesini sağlamaktır. ancak bizde ki sivil toplum örgütleri ise kendileri kendi çapında sorunu çözmektedirler ve sorun geçici çözüm sağlamaktadir kalıcı çözümü ise yapması gereken devlet dahada asalak bir hale getirilmektedir.
    #399058 (LocK, 05.07.2006 17:00 ~ 17:02)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yardim etmekle yoksulluk sorunu cozulmez başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yardim etmekle yoksulluk sorunu cozulmez ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yardim etmekle yoksulluk sorunu cozulmez nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yardim etmekle yoksulluk sorunu cozulmez. Copyright of the articles are belong to their authors.

» basulke » houston rockets » zeka » harbi » bagirsaklarini desmek » yesil » sengul hamami » tales for bad girls » acilin ben maxfaktor uzmaniyim » huzunlendiren monologlar » kal vas flam » seri eksi oy veren ibneden eksi oy nasil alinir » ihsaniye » esegin sikine kelebek konmasi » esegin hatiri yoksa sahibinin hatiri vardir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mim kemal oke » turk dusunce hayatinin recep ivedik i » sikilmis gotun davasi olmaz » vatan » erkek kokusu » ajansspor com » 4 » chopper » haber7 com » yaran msn iletileri » mustafa rakim efendi » cete savaslari » yasar anter » platonik ask » veli kucuk