yardim eden 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. pkk ya yardim eden 96 milletvekili
  2. pkk ya yardim eden turkler
  3. uyumaya yardim eden sarkilar
  4. pkk ya yardim eden unluler kervani
  5. anneye her iste yardim eden erkek
  6. anneye hali yikarken yardim eden erkek
  7. elinde posetleri olan teyzeye yardim eden cocuk
  8. sesini sofore duyuramayan kiza yardim eden erkek
  9. kibris baris harekatinda bize yardim eden ulkeler
  10. sinavda yerini bulamayan kiza yardim eden erkekler

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yardim eden başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yardim eden ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yardim eden nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yardim eden. Copyright of the articles are belong to their authors.

» pokelere gelesin » 3797 » 16 kasim 2008 bursaspor besiktas maci » samsun samsun olali boyle zirve gormedi zirvesi » kamyon arkasi yazilari » obatala » topa hakim olmaktan aciz kaleciler » iran da erotik bulunan agaclarin kesilmesi » memeler bas kaldirmis » rachel de queiroz » netsozluk » siyasi kimligini bulamayan insan » turkiye is bankasi » 80 lerin sonunda cocuk olmak » the tattooist » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » the terminator » hastasi olunan seyler » erkek korkulari » galatasaray fenerbahce derbisi zaman anketi » mercedes b serisi » yasamaz » yaran basliklar » baskaca » gun donumu » kederli ruh » zuvvar » aile iletisim merkezi » 6 » gooddua » marc jacobs