yardan gecilir caydan gecilmez 

kapat
  1. 1-çay tiryakisi bir vatandaşın, ki Türk toplumunda çay içmeyen insan pek nadir bulunur, ömrü boyunca çay içeceği nazara alınırsa çaydan geçmeyeceği barizdir...

2-birden çok kişi ile münasebeti olan, ki büyük bir çoğunluğun böyle olmuştur, bir kişiyi baz alırsak bu kişi de en az bir kere yardan geçmiş demektir...

son olarak; bu iki farklı olguyu bir arada değerlendirirsek tezimizi ispatlamış oluruz. yani iki her iki olayın öznesinin aynı kişi olması gerekir. ki mümkündür...
    #3495318 (kelammevzuati, 05.06.2008 00:12)
  2. ayağina nazo gelin gibi halhal takan kişiler ikisinden de vazgeçmediği kantilanmiş olmakla beraber utanmadan yavru ceylan gibi kaçarlar.

(bkz: aman avcı vurma beni)
    (bkz: aha kafasi yarildi)
    #3700338 (mulayim, 22.07.2008 01:53)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yardan gecilir caydan gecilmez başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yardan gecilir caydan gecilmez ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yardan gecilir caydan gecilmez nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yardan gecilir caydan gecilmez. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yapilmis en aptalca dalginlik » ben bu yaziyi sana yazdim sonrada sildim » burden » mmb » psikolojik yipratmanin ataturk e sicramasi » umit sayin » melina nin bustu » ben aslinda yogum » ya seve seve ya sike sike » kimi kimi » nuri pakdil » erkegi evlenmeye ikna etme teknikleri » kendini evlenecegi kiza saklayan erkek » uskup yoresi » gulse birsel » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turuncu sacli kadinlar » seri eksi oy veren ibneden eksi oy nasil alinir » moderatorlere yalakalik yapma yontemleri » karsiyaka taraftarinin oldurulmesi » chp logosu desenli carsaflar » hasta oldugunu anneden gizlemeye calismak » 17 kasim 2008 karsiyaka diyarbakirspor maci » eksiltmek » tosbaga » the road » varsani » attirmayi seviyorum » ekonomik krizin sozlugu vurmasi » kal vas flam » fadik sevin atasoy