yardan ayrilmaz 

kapat
  1. musa eroğlu'nun bir şarkısı.

ineyim gideyim tozlu yollara
    karışaydım boz bulanık sellere
    adı şanı duyulmadık ellere
    gitmeyince gönül yardan ayrılmaz

ahdım kaldı şu ceylanın ahdında
    deremedim güllerini vaktinde
    bir uzun gecede kolum altında
    yatmayınca gönül yardan ayrılmaz

nitmeli deli gönül nitmeli
    aramazlar gurbet elde yiteni
    ağ göğsün(mezarın) üstünde çakır dikeni
    bitmeyince gönül yardan ayrılmaz.
    #1050338 (larker, 24.12.2006 20:20)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yardan ayrilmaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yardan ayrilmaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yardan ayrilmaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yardan ayrilmaz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sikayetvar com » 1908 » selcuk universitesi » nasil yapmali » yasam » ekonomik krizin sozlugu vurmasi » karsiyaka taraftarinin oldurulmesi » ali guncar » erkan ocakli » hamd alemlerin rabbi allah a mahsustur » 9 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » topshop » tehzil » gokhan gonul dostlari » kendini kulturlu gostermeye calisan kisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ses cikarma » jakobenizm » sevisenturk » yaran ayarlar » yaran diyaloglar » sen bensiz yapamazsin diyen kolpa avrat » sozlukteki galatasaraylilar » haftada 1 paket sigara alip gunde 1 paket icmek » anka mall » sen bekle sen gec » asiri makyaj yapan kadin » hyundai i20 » kadinligin 21 hikayesi » alternatif vodafone reklam replikleri » kac kisiyiz lan biz