yardan ayrilan bir gun de kavusur 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ayrilan yardan kalan mesajlari silmek
  2. dag daga kavusmaz insan insana kavusur
  3. ne yardan ne serden
  4. yardan ayrilmaz
  5. ne yardan gecer ne serden
  6. ayrilamam ben o gul yuzlu yardan
  7. yardan yara almak
  8. anadan gecilir yardan gecilmez
  9. yardan gecerim serden gecmem
  10. bugun yardan haber geldi

© 2008 - uludağ sözlük

yardan ayrilan bir gun de kavusur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yardan ayrilan bir gun de kavusur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yardan ayrilan bir gun de kavusur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag sozluk moderator secme ritueli » sozluk yazarlarinin yurdum insanini yansitmamasi » artik beni sevmiyorsun » sevdiklerini sozluk okuru yapma telasi » anima » agla sevgili yurdum agla » bir capkina yanginim » empati yetisi olmayanlara icten ice acimak » kirilan kalbini bastirmak icin kafasini kiran adam » uludag sozlukte siliklik yoktur » kahve » cadii » agir abi » 7 turbanlinin birlesip striptiz cluba gitmesi » fethullah gulen cemaatinden ayrilan insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ingilizce entry yazan yazar » mihrap dagi » izmir » uktem ukte olsun » aydogan babaoglu » krystal summers » hifzi veldet velidedeoglu » animal farm » azalmis icgoru » pirskirin » dunyadevletleri com » pkk aleyhine girilen entryi eksileyen top » sir isaac » dakianus antik kenti » 325 inci donem askere gidecek sozluk yazarlari