yarayan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yarayan kana
  2. ise yarayan meslekler
  3. su icse yarayan insan
  4. ise yarayan muthis fikirler
  5. ne allah a ne de kula yarayan insan
  6. bazen ise yarayan anlamsiz hareketler
  7. tel zimba sokmeye yarayan garip nesne
  8. turbanin gundemi doldurmaya yarayan piyon olmasi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarayan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarayan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarayan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarayan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 6 milyona cay satan adamin hakli olma sebebi » unique » domine etmek » 11 mayis 2005 galatasaray fenerbahce maci » changeling » yanlis anlasilan deyimler ve atasozleri » barack obama turkmus » belkis akkale » love is wicked » mahalle bakkalina acik mektup » hat 4 » trajedya ile komedya » eskileri saklamayin » gercekdisi » 16 kasim 2008 galatasaray ibb spor maci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kara carsafli chp liler » real love » ali ayse yi seviyor » baslik ve nick uyumu » 9 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » barack obama » 29 kasim 2008 emek baris ve demokrasi mitingi » adi sigara icip baskasini icemiyorum diyen zavalli » sabribey » nuri bilge ceylan » alternatif evlenme teklifleri » kim smith » cok guzel hareketler bunlar » silik hayta » sevgiliye hediye alirken kur yapan satici