yaratti 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ve tanri kadini yaratti erkek allah yaratti demedi
  2. beni ssg yaratti
  3. allah i kim yaratti
  4. parayi kim yaratti
  5. ve tanri kopegi yaratti
  6. ve geppetto tayyib i yaratti
  7. ve tanri zenciyi yaratti
  8. ve tanri emoyu yaratti
  9. ve tanri ulkucuyu yaratti
  10. ve tanri turk u yaratti

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaratti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaratti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaratti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaratti. Copyright of the articles are belong to their authors.

» transfontanel » a crimson cosmos » kardinalist yaklasim » var misin yok musun » we the living » charmacha » esat korkmaz » bir yazarin silik olmasini heyecanla beklemek » pipi lakaplari » iskender alin » fasizm » oss 2007 » deprem » ayrimcilik » znsrky » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dunyada en guzel bas kurt basidir » parliament aqua blue icen ogrenci » denizde karizmayi cizen hareketler » kabrero » arti oy vermenin huzuru » tarihteki unutulmaz ayarlar » ordinary day » gimenez » narsizm » erkekleri tavlama yontemleri » sevgili de olsa insan hayvandir » matrixxx reloaded » erkeklere deger vermek » henry kissinger » reflation