yaratilisi kovun dortnala doner gelir 

kapat
  1. "naturam expellas furca tamen usque recurret". latin özdeyişi. horatius söylemiştir.
    #2224832 (ELeCTrO, 29.08.2007 21:05)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaratilisi kovun dortnala doner gelir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaratilisi kovun dortnala doner gelir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaratilisi kovun dortnala doner gelir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaratilisi kovun dortnala doner gelir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» osman durmus » turkcell super lig 2008 2009 sezonu » eski turk filmlerindeki basketbol sahneleri » bir orospuyla bir pezevengin evlenmesi » nocturnal concerto » gultekin avci » ham on rye » akbank » sew7 » suspicious minds » dokunulan heykelin birden canlanmasi » fazla artilanmayan yazarin antipopulist kesilmesi » dingil ruh » sigircik » deprem » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hayata dair ic burkan detaylar » adi sigara icip baskasini icemiyorum diyen zavalli » turkiye is kurumu » sabr i cemil » telsim tribunu » leica » tiki » ask i virane » cakma haham » arda nin 300 bin kejman in 3 5 milyon avro almasi » lezce com » cenabet entry girmek » rab » kucuk cocuk cuku meraklisi sapik misafirler » yasam