yaratiliscilarin olasilik manyakligi 

kapat
  1. efendim evrim teorisi tartışmaları sürerken bir anda ortaya atlayan küçük harun yahyaların en nadide en beğendim özelliklerinden birisidir olasilik manyaklığı yada diğer adıyla fetişistliği. Olasılık kuramının birşeyin imkansız olması ile olabilirliği arasındaki ilişkisini kesip sadece imkansızlığı alıp bir anda egolarını tavan yaptırırlar. Mesela bilmem ne proteini sadece milyarda bir şansla olur, sinek gözünün oluşması trilyonda birdir, ineğin osurma şekli anca binde bir şekildedir denir. Bir tarada koydukları sayıların olabilirliğini asla görmezler. Aslında bunları söylerek dinden de çıkarkar. Mesela şu protein milyarda bir şansla oluşur demekle evet tanrı da milyarda dokuz yüz doksan dokuz milyon dokuz yüz doksan dokuz bin dokuz yüz doksan dokuz olasılıkla vardır ve milyarda bir yoktur. Kesin bir mutlaklıkla inanılması gereken tanrının bu olsılıkla yok olduğunu da kabul ederek kafir olurlar. Kısacası olasılık manyağı sevgili yaratılışçılar biz maymun asıllılarla cehennemde cayır cayır yanacaktır.
    #2991417 (ernest everhard, 12.02.2008 11:36)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaratiliscilarin olasilik manyakligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaratiliscilarin olasilik manyakligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaratiliscilarin olasilik manyakligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaratiliscilarin olasilik manyakligi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» her gun odev yaptirmaya gelen komsu kizi » ask acisindan kurtulan esegin yapacagi ilk sey » ifa » ana yemekten sonra meyve mi tatli mi sorunsali » fucked » yasar anter » gece vakti disarda gezen kiz » eski sevgililerle simit oynamak » sarhos diyaloglari » yaran okul muduru laflari » kac kisiyiz lan biz » teknosa » iab » yilbasi turist minciklama festivali » nokia 8210 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ulkeyi kurtarmak isteyenlerden kurtarmak » kuru laf » vok baligi » erno rubik » erkek kokusu » kalem » vados su » gordugu ilk disi organizmaya asilan erkek » tepetaklak » yamaha midnight star » taygun erdem » tahta kola kasalari » yoruba » sozlukteki galatasaraylilar » panta rhei