yaratilis da bir teoridir 

kapat
  1. ilk bakışta biraz antipatik gelen ama karşıt görüşte insanların da olduğu göz önüne alınarak kabul edilecek söz.
    #1514038 (fatality of fantasy, 10.04.2007 21:29)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaratilis da bir teoridir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaratilis da bir teoridir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaratilis da bir teoridir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaratilis da bir teoridir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» korsan cd saticisi » fenerbahceliyim ama tedavi goruyorum » erdal celik » harbi » erken yasta olgunlasmak » zweistein » kendi sildiklerim » fenerbahce sukru saracoglu stadi » turkiye nin en buyuk futbol takimi galatasaray » a101 » reqius » ermeni patrikhanesi » bir dokun bin oh isit » emo » atlar nallanirken kurbagalar ayak uzatmaz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sefer tasi harekati » calisilmamasi gereken sinavlar » deneysellemek » melina nin bustu » evet » turkiye nin en zeki kadini » the way » ilk gecesinde moderator olan yazar » nahak » yoresel isinma » terminator the sarah connor chronicles » fantastik facebook gruplari » football manager 2009 » sitelerde ki hakkimda kisimlari » fadik sevin atasoy