yaraticilikta sinir taniyani ben tanimam 

kapat
  1. Sınırsızlık kavramının belirsizliği baz alınarak; orijinalden esinlenme, esinlenilmiş orijinalden esinlenme, esesinlenme, çırpma , çalma vs gibi eylemleri sınırsızlık tanımı içinde kabul edebilmesi ve bu bağlamda yaratıcılıkta sınır tanımayanları tanımayanların bu belirsizlikte esinlenmeye vs eywallah deme durumunun bir ikilem olarak görülebileceği tabir
    #814715 (mavrakar, 04.11.2006 19:19)

© 2008 - uludağ sözlük

yaraticilikta sinir taniyani ben tanimam başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yaraticilikta sinir taniyani ben tanimam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaraticilikta sinir taniyani ben tanimam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» der » yalarim » universitede cool takilan iki cocuk annesi bayan » burcu burcu koklasam » adi onur olanlarin yakisikli olmasi » zinaya karsi olmayi gericilik sanan zihniyet » aleykum selam » eastern promises » bucovina » sosyal devlet olmak ve kapitalizm a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games