yaraticiligini 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kafa goz yara yara ingilizce konusmak
  2. yara yara entry girmek
  3. mesut yar la yara yara
  4. yara min
  5. yara otu
  6. bir ask bir yara
  7. yara izi
  8. bir ask yara
  9. yara
  10. derin yara

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaraticiligini başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaraticiligini ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaraticiligini nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaraticiligini. Copyright of the articles are belong to their authors.

» olenle olunmez » erciyes » bu memleket nereye gidiyor » wikipedia nin kapatilmasi » arkadasi kizlarin ustune itelemek » yaran youtube yorumlari » schmidt hakkinda » trigger » sabanci holding » tahta kola kasalari » turkiye nin en gereksiz unluleri » 21 aralik 2008 turkiye yi kurtariyoruz zirvesi » huzunlendiren monologlar » entry ve nick uyumu » anadoluyum ben » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zevzek forum » besiktask » issizlik » pusi takan cakma sosyeteyi daglara davet ediyoruz » yeni moda » mankurt » anka mall » burden » duende » cizgisini belli eden yazar » orospu cocuklugu » vicky cristina barcelona » gece vakti disarda gezen kiz » sikilmis gotun davasi olmaz » ask acisindan kurtulan esegin yapacagi ilk sey