yaraticiligi 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. depresyonun yaraticiligi arttirmasi
  2. ask acisinin yaraticiligi tetiklemesi
  3. uykunun yaraticiligi yok etmesi
  4. yaraticiligi kiskanilan sozluk yazari
  5. yaraticiligi 50 karakterle sinirlayan sozluk
  6. eski hipodrom alani ve melih gokcek yaraticiligi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaraticiligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaraticiligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaraticiligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaraticiligi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cevap verilmesi mumkun olmayan cocuk sorulari » osmanli turk degildir » mekkare » isten ayrilma bildirimi » hayat sen ne cabuk harcadin beni » arka sokaklar da gece gunduz calisan bir adanali » isimlere uydurulan kafiyeli laflar » filmin finalinde yedigi halti aciklayan kotu adam » gkb marsi » tansas » beyin gocu » uludag sozluk 30 yas ve uzeri yazarlar kulubu » kriz vurunca issiz kalmak » sen bekle sen gec » the big bang theory » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yilbasi turist minciklama festivali » pantolon kenarina anahtar asan sahis » alejandro gonzalez inarritu » sozlukte sik yazmanin serbest olmasi » ozgur ruh » metroda kitap okuyan artist » tematik yazar » insan dusunen bir hayvandir » donanma kupasi » aciklama yapin yoksa dagitiriz burayi » a101 » cingene pilici » kyriakos papadopoulos » terorist de insandir » universitede galatasaray formasinin yasaklanmasi