yaraticiligi 50 karakterle sinirlayan sozluk 

kapat
  1. sizden sahip olduğunuz yaratıcılık kırıntılarından daha fazlasını bekleyen sözlüktür, candır, ciğerdir. her şey bizim kendimizi geliştirmemiz için!
    ve ayrıca;
    (bkz: kendi kendine gaza gelen salak sözlük yazarı)
    #3825884 (uretim cini, 16.08.2008 12:58)
  2. (bkz: moderatore yalakalık yapmak için açılmış başlıklar)
    #3825898 (klinik vaka, 16.08.2008 13:01)
  3. artık sıkmaya başlasa da, bunu yapması zorunda olan sözlüktür. zira açılacak başlılkları düşünemiyorum bile...
    #3990530 (uretim cini, 21.09.2008 12:12)
  4. (bkz: 23 nisan da 100 karakter kullanma serbestisi)
    #3990531 (joseph ck, 21.09.2008 12:14)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaraticiligi 50 karakterle sinirlayan sozluk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaraticiligi 50 karakterle sinirlayan sozluk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaraticiligi 50 karakterle sinirlayan sozluk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaraticiligi 50 karakterle sinirlayan sozluk. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ilk is gunu » schenklears » tostik » kara kuvvetleri komutanligi » olanca » ask degil » fazla artilanmayan yazarin antipopulist kesilmesi » farkinda olmadan gammazlarla atismak » the hurt locker » yapilmis en aptalca dalginlik » nokia 6210 » eski turk filmlerindeki basketbol sahneleri » kapin her calindikca » yaran youtube yorumlari » fabregas fener e volkan arsenal e » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » narsisizm » mekkare » bandira » hegel diyalektigi » bir orospuyla bir pezevengin evlenmesi » jakobenizm » alevi » futbol » oss 2007 » adi sigara icip baskasini icemiyorum diyen zavalli » bikinili hanim gorunce tahrik olmak » 6 milyona cay satan adamin hakli olma sebebi » mis kokulu osuruk » birinci hudaverdi » suleyman oulare