yaratici turkler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. galiba turkler yaratici olamiyor
  2. turklerden turkler seklinde bahseden turkler
  3. yaratici
  4. yaratici komunist
  5. yaratici x taraftari
  6. yaratici baslik
  7. yaratici olmak
  8. yaratici cumleler
  9. yaratici yikicilik
  10. yaratici insan

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaratici turkler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaratici turkler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaratici turkler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaratici turkler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» serbest cagrisim » ulkuhan » gele atmak » kestane » bir gunluk olarak sozluk » haybeden gercekustu ask » bir zaman bir posta bir fanatik » emniyet kimligi belirsiz cesetler sitesi » bana niye selam vermedin diyen insan » oha artik yani » merdumgiriz » fenerliyim ama tedavi goruyorum » sozlukte reklam yapmak » onurude » trafik kazasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » issiz adada issiz kalmak » sikilmis gotun davasi olmaz » we the living » rai uno » beni unutma » biran » bir orospuyla bir pezevengin evlenmesi » fenerli olmak ayip degil yeterki caktirma » erken yasta olgunlasmak » teoremsel » cumhuriyet halk partisi » gitmek ve gelmek arasinda » ataturk yasasaydi yargilanirdi » kurt cobain bugun yasasaydi olabilecekler » libidoyu dusurmek icin kullanilabilecek yontemler