yaratici turk insani 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yaratici turk ogrencisi
  2. yaratici turk halki
  3. yaratici turk sevdalilari
  4. yaratici turk polisi
  5. yaratici turk zekasi
  6. turk insani
  7. duyarli turk insani
  8. turk insani abazadir
  9. girisimci turk insani
  10. klasik turk insani

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaratici turk insani başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaratici turk insani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaratici turk insani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaratici turk insani. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kurt cocuklarinin ebeveyn ozgurlugu » ergenekon davasinin iyice suyu cikti » akbank » disko krali » gulse birsel » sozlukteki kurt dusmanligi » balik burcu erkegi » ugur isilak » jf ray london » kismetse devrim de yapacagiz hamdolsun » merkantalizm » scream » sol frame e mode istekleri » tematik yazar » yarin kol gibi vize varken sozlukte takilmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yeni devrimcilerin her hareketinin falso olmasi » bugun git yarin gel » yhunuss » spiritus sancti » sisirdim abdominalleri » sacmalamada sinir tanimamak » uyumayan insan » holysin » fadik sevin atasoy » nocturnal concerto » bas ortusu » kurtlar vadisi unutulmaz sozler ve diyaloglar » adi sigara icip baskasini icemiyorum diyen zavalli » gerceklesmesi imkansiz olan hayaller » huri sapan