yaratici smiley 

kapat
  1. sözlükte yıldızlı bakınızların içinden çıkan, kinder sürpriz takındaki smileylerdir. amuda kalkmış selam vereninden başlayıp, bir taraflarını yaya yaya gezen insan halini anlatmaya çalışanlara kadar geniş bir yelpazede bulunurlar. sözlük dışında messenger programlarında ve çeşitli forum scriptlerinde rastlamakla beraber belirli bir olayı anlatan, sanatsal smiley*lerde yok değildir.
    #1668251 (amadeus, 21.05.2007 02:27)
  2. [="_"=], (='_'=) msnde en çok kullandığım smiley kedigillerin sembolleridir.
    #2437469 (karanlikelfperisi, 07.10.2007 00:32 ~ 00:37)

© 2008 - uludağ sözlük

yaratici smiley başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaratici smiley ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaratici smiley nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» le fabuleux destin d amelie poulain » afyonkarahisar » kule rock bar » sevgiliye verilebilecek en guzel hediye » teshircilik » galatasaray sevgisi » laz pacino » hakkinda bu kadar entry girilince kovuldu sandim » larker » pike tas » uludag sozluk texas hold em poker zirvesi » masumlugu kanitlanana kadar her insan sucludur » elvin besikcioglu » emolarla dassak gecmenin dayanilabilir hafifligi » uludag sozluk un sevgili klonundan basliklar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sikilebilite » ask her seyi affeder mi » luther » mulayim » kabatas » esrar » barack obama » guldunya » kiz » microsoft » asirtma golu » kizlara karsi onyargili olmak » lucarelli99 » seni ozledim oglum » yalanasi hatun kisi