yaratici reklamcilik 

kapat
  1. ottan boktan reklam yapma fakat bunu yaparken dikkatleri çekme işi. mesela son zamanlarda bir zeytinyağı reklamı "egeliler hastaneye gitmez" gibi bişeydi. kaliteli . süper .. tebrikler.
    #1571725 (zerokey, 26.04.2007 02:01)
  2. gördüğünüz an, bu kadar da olmaz dedirten reklamlardır. *

--spoiler--
    http://www.emecmua.com/yayindetay.aspx?DID=138
    --spoiler--
    #1660679 (beyazyelkenli, 19.05.2007 01:51)
  3. pinar sosis reklami son derece yaratıcıdır.
    türkiye'de pek o kadar yaratıcı reklam göremesekte avrupa kanallarında sıklıkla görebildiğimiz reklamları düşünen kişilerdir. (tanımda yapalım)
    buna nazaran türkiye'den akbank reklamını da örnek verebiliriz.
    #1660694 (iceri terligi, 19.05.2007 01:55 ~ 01:56)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaratici reklamcilik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaratici reklamcilik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaratici reklamcilik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaratici reklamcilik. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 6 » mete tuncay » utanc dolu turk vatandasi » fenerliyim ama tedavi goruyorum » yaran videolar » fenerbahce sukru saracoglu stadi » turkiye is kurumu » can kurtaran » bafilesmek » fenerbahceliyim ama tedavi goruyorum » varsani » uludag sozluk atletico madrid taraftarlari » tesetture kafam girsin deyip kapanmak » kingdom dates » kederli ruh » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozlukteki galatasaraylilar » el camino de los ingleses » tukenecegiz » semih senturk » hz muhammed in kirk yasinda musluman olmasi » sessiz kalmak » ucasi gelen yazar » yaran ayarlar » materyalist bunyelere atilan tokat » ajansspor com » orospu cocuklugu » okuma yitimi » zeka » yeni zengin islamcilarin gorgusuzlugu » ulker coko misket