yaratici reklam fikirleri 

kapat
  1. reklamları işgence olmaktan çıkaran çalıntı olmayan orjinal fikirlerdir.
    #2119393 (mincirma, 12.08.2007 18:38)
  2. bir adam yolda yürümektedir. karşıdan bir kamyon hızla gelmektedir. "olsun ne de olsa korunuyorum" der ve yoldan çekilmez. adama kamyon çarpar. ekran kararır. uzaklardan gelen bir ses: "okey sizi bunlardan korumaz" der. ekran aydınlanır. yine bizim adam bir evdedir. etrafında onlarca çocuk cırlamaktadır. ekran yine kararır. uzaktan gelen ses bu sefer: "okey sizi bunlardan korur" der. ve reklam biter.*
    #3852069 (CarpeDiem55, 22.08.2008 00:15)
  3. kamera bir eve doğru yaklaşlmaktadır. eve yaklaştıkça evin porsche şeklinde olduğu anlaşılır. kamera evin içine zoom yapar evin içinde ki herşey porsche şeklindedir. dolaplar , ayakkabılar , koltuklar , masalar porsche şeklindedir. kamera yatak odasına zoom yapar. yatak porsche şeklindedir , yorgan porsche şeklindedir. adam uyanır giydiği şort porsche amblemli , t-shirt porsche amblemlidir. adam banyoya geçer klozet porsche şeklinde , ayna porsche şeklinde , diş fırçası , macunu , traş köpüğü , traş bıçağı porsche şeklindedir. adam evden çıkıp garaja yönelir garaj da porsche şeklindedir. adam garaja girer arabası da doğal olarak porsche'dür. arabayı sürmeye başlar tam hızlanırken yanında kırmızı bir nokta geçer ve ekran kararır. ekranda beliren yazı ---bu bir ferrari reklamıdır---. işte reklam bu dedirten bir reklamdır.
    #3852102 (300 samatyali, 22.08.2008 00:22)
  4. bir fikrim var ama burada ifşa etmek için fazla değerli...
    çalınır falan maazallah.
    (bkz: gizli takılan yazar)
    #3852129 (bensenobizsizonlar, 22.08.2008 00:28)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaratici reklam fikirleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaratici reklam fikirleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaratici reklam fikirleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaratici reklam fikirleri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» onceki gunun begenilen entryleri » sadece turkiye de gorulen olaylar » sirtaki » barack obama » functional analysis » ask degil » ben sanderson » mondstern » aglatan sarkilar » fok baligina vok baligi demek » ergenekon orgutunun lideri » futbol » ask essogluessegi » scottie pippen » 3 hurel » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » almadigi dersin sinavina giren adam » kelimelerin efendisiyim » ugur dundar » cep telefonu rehberinde 6 kisi olan kisi » hande dane » severek ayrilanlar » naginata » imkani dahilinde isletmeyi somuren calisan » sevisenturk » dugunlerde ortada gezinen artist kimse » ben aslinda yogum » mahmut yildirim » easy » gokhan gonul dostlari » yeni osmanli dusuncesinin dogusu