yaratici olmaya calisiyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. calisiyorum
  2. ozel bir firmada calisiyorum
  3. turk um calisiyorum guveniyorum ogunuyorum
  4. ben kucuklugumden beri oss ye calisiyorum ulan
  5. dikkatimi dagitmayin ders calisiyorum
  6. bir kamu kurulusunda basbakan olarak calisiyorum
  7. ozel bir sirkette seovi olarak calisiyorum
  8. kimseye vermeden hamile kalmaya calisiyorum
  9. turkiye elden gidiyor engellemeye calisiyorum
  10. diyarbakir i vermeden musul u almaya calisiyorum

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaratici olmaya calisiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaratici olmaya calisiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaratici olmaya calisiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaratici olmaya calisiyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» online olanlari alt alta okumak » avea » fare imleci » mintaka » ifa » erkeklerin kadinlardan daha zeki olmasi » besibirarada » aslantepe » duvar » ankete gel » kafasi guzel entry giren yazar » uludag sozluk te oylama rezaleti » drop it like it s hot » roze » her aksam icmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » theodor herzl » ugur isilak » sitelerde ki hakkimda kisimlari » kusur » cete savaslari » akilli bilgili kulturlu ulkucu » enel hakk » terminator the sarah connor chronicles » dengesiz ruh » richard dawkins » turk askeri teroriste teslim olmaz » dessembrae » kevase ruh » bir tikkynin namaz kilmasi » emo