yaratici inek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. inek inek diye nicesine sarildim
  2. yaratici
  3. en yaratici yazarlar
  4. yaratici insan
  5. yaratici espriler
  6. yaratici fikirler
  7. yaratici msn nickleri
  8. yaratici cumleler
  9. yaratici komunist
  10. yaratici reklamlar

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaratici inek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaratici inek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaratici inek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaratici inek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sozlukte neden kimse benle iletisime gecmiyor » gasyan » rockbursa » tiki » profit maximization » merkantalizm » dask » astronotlarin idrar icmesi » bagirsaklarini desmek » terry grandchester » haggar » mulayim » hendrix » yillik » dunyanin vajinasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bursa nin islamci marketleri » kara carsafli chp liler » bos bakinizciyi seviserek makale yazari yapmak » richard dawkins » ayni kelime uzerinden seri entry giren ruh » sari cizme » erkan ocakli » cagan irmak filmleri vs gozyasi sisesi » rapper ninja » bir bayandan beklenenler » pkk nin kurtlere kazandirdiklari » cok guzel hareketler bunlar » topshop » kaka » rauf versan