yaratici flamengo taraftari 

kapat
  1. 6 maçtır galibiyet alamayan takımını uyarmak için idmanda bomba patlatan manyaklar grubudur. takım böyle mi motive edilir lan? yaptırısınız baklavanızı gidersiniz insan gibi yedirirsiniz adamlara. hee işe yaramadı mı? çekersin kenara are you player diye çemkirirsin. buda mı yaramadı işe tesis çıkışında arabasının içinde allah yarattı demezsin tekmelersin. ya bu adamlarda hiç futbol kültürü yok.

(bkz: are you supporter)

işte haberimiz

http://www.ntvspor.net/Pages/26327.ASP

yok beni kesmedi bu daha da dumur olmak istiyorum dersen video görüntülerimiz

http://www.ntvspor.net/mo...Video=315&cbQuality=1
    #3780160 (nirolis, 06.08.2008 19:57)
  2. yakında tnt, c-4 plastik patlayıcı ile idmanı basmaları muhtemel taraftardır.

halbuki yapmaları gereken beşiktaş taraftarını örnek almaktı.

ilk karşılaşmada tüm takımı tribüne çağıracaklardı, "ooooooo" falan çekeceklerdi, sonra başlayacaklardı "formaları çıkarın siktirin gidin" diye. "hepiniz orospu çocuğusunuz" da diyebilirlerdi tabi *
    #3780170 (paleface, 06.08.2008 20:00 ~ 20:01)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaratici flamengo taraftari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaratici flamengo taraftari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaratici flamengo taraftari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaratici flamengo taraftari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» milgram deneyi » nurettin veren » kestane » evlense bile yalnizliktan kurtulamayan adam » cekcek » migfer » eurovisin a ilahi ile katilmak » hep bana rabbena » zweistein » sozlukte reklam yapmak » tematik » berk oktay » kurt cobain olunce bizde olmus sayildik » fenerbahceli misin allah baska dert vermesin » calisilmamasi gereken sinavlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kiz hepsi senin mi » seytan taslarken gaza gelip terlik firlatmak » pelus hayvanat bahcesi » guneysu » turku cigirmak » bir faktor olarak sans » aqua quorum » surucu kursu » esenlikle » erkan ocakli » mozart kv » gun donumu » sorunlari seviserek cozmek » erotik hikayeler » musette