yaratici fenerbahce yonetimi 

kapat
  1. türlü bahanelerle maç tekrarı yada puan almayı deneyen bu konuda da yaratıcılık sıfatını sonuna kadar hakeden yönetimdir.
    (bkz: 3 puan olsun nasıl olursa olsun)
    #1375258 (thisrock, 05.03.2007 00:03)
  2. bazıları * tarafından kıskanılan yönetimdir.
    #1375275 (free zone, 05.03.2007 00:07)
  3. kendi çapında eğlenen bir yönetimdir, öyle ki sivasspor takımının ilk 11'ini bile kendi yazmıştır..
    http://fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=6698
    #1375280 (eşşağan ala gazuğu, 05.03.2007 00:08)
  4. sadece fenerbahçe taraftarının kaf dagi'nın zirvesine oturttuğu, sadece fenerbahçe taraftarının "kıskanıldığını" iddia ettiği yönetimdir. ayrıca yönetim değil tek başına aziz yıldırım'dır. kendisi oldukça yaratıcıdır... "gidiyorum, vazgeçtim gitmiyorum, bu sefer dönüş yok, yine döndüm nanik, bak gidiyorum, giderim bak, gittim, ulan hemen de yediniz gitmedim." gibi kendi çapında saklambaç oynamaktadır. başarısızlığı devamlı dış mihraklara keser... "o japon bayrakları neydi öyle?" gibi bir soru sorarak yaratıcılığı anlamaz, kendi çapında yaratıcıdır. kulübün parasıyla kıskanılmayan ancak takdir edilen bir stad yapmıştır o kadar, başarısı ancak budur... oysa ki; bir kc grup, bir enka bir tepe akfen de inşa ettikleri yapılarla gurur duymaktadırlar... fark; bu firmalar inşaat şirketidir. gerçi aziz yıldırım ve nihat özdemir müteahhit insanlar... işleri ile fenerbahçe yöneticiliğini karıştırmalar normal...
    #1375312 (paleface, 05.03.2007 00:16)
  5. mağlubiyetin sebebini merdivenlere bağlayabilen yönetimdir.
    #1375340 (mgs0225, 05.03.2007 00:23)
  6. (bkz: antu/@thefirstfbli)

aynı yönetim, dört koldan çatlak sesleri susturmak konusunda da gayet yaratıcıdır.. Ona ihraç, buna ceza, şuna yasak. Adama sorarlar yonetim bu takim senin eserin mi değil mi diye.
    #1375347 (thefirstfbli, 05.03.2007 00:26)
  7. -Bu nasıl gol. fizik kurallarına aykırı
    +sorun değil başkanım. kural ihlali itirazı yaparız
    -yerler mi?
    +yemeseler bile konuyu değiştirmiş oluruz. Maksat taraftar puan kaybını unutsun.
    #1375356 (jano, 05.03.2007 00:28 ~ 00:34)
  8. bir fenerbahçe'li olarak beni tekrar dumura uğratıp hayal kırıklığına sevk etmiş yaratici yönetimdir.
    nedir konu?? tuncay şanlı.
    ne yapmış bu topçumuz?? m'boro takımına dünyanın en çok seyredilen, avrupanın en iyi 3 liginden birine gitmiş.
    sonra ne olmuş?? sevgili kulübümüz çok afedersiniz* ama ufacık bir yazı ile kendince güya tuncay'a başarılar dilemiş ama yine kendince çok güzel bir "ayar" vermiştir.
    işte tuncay ingiltereye gidiyor bizde bunu sizin gibi basından öğrendik ona camia olarak teşekkür ederiz başarılar dileriz falan filan fiş mekan..*
    ne lan bu!!! ayıp kere ayıptır bu!!! ayıbın daniskasıdır!!!
    bu çocuk canını dişine takıp 5 yıl oynamadımı, gittiği memleketin güzide takımına 3 gol atıp senin türk takımı olarak avrupa'da adını duyurmadı mı, aldığı paranın hakkını terinin son damlasına kadar vermedi mi, madem ki ufkun çok geniş süper yönetiyorsun bir evvel ki anlaşmayı 5 yıllık yaparsın maddeleri kulübün lehine eklersin adama hak ettiği parasını
    verirsin olur biter.
    yok bakıyorum "her konuda kulüp yönetimi olarak çok vefalıyız biz, bize bu yapılır mı" sinyalleri çıkarıyorum bu tavırdan.
    yanlış hem de çok yanlış!!!*
    al sana yönetim* olarak en yakın 2 örnek vereyimde gör:
    1-hani şampiyonluk kutlamalarının yapılacağı akşam kadıköy'de oynanan "şöhretler maçı" vardı, kim eksikti orada??
    nerede aykut kocaman??*
    nerede abdülkerim durmaz??
    nerede erdogan arıca??
    nerede daha aklıma gelmeyen bir sürü eski topçu?? yok!!! niye yok?? çağırdık ama gelmedi vs.vs.
    hayır getirteceksin senin tarihini oluşturmuş bu adamlar, ne yapıp edip getirteceksin!!!
    2-ümit özat'la anlaşma yapmaya niyetli değilsin belli, zaten sol'a bir adam alıcan tamam anladık. çok güzel süper.
    bu çocuk sana kaç yıl kaptanlık yaptı, kaç maç oynadı?? bir dünya, ben 150 diyeyim siz 200 diye arttırın.
    çocuk fc köln takımı ile anlaştı, ne güzel şahane. basın toplantısına kulüp olarak müsaade etmiyorsun bu adamın, evet sana kaptan olarak 3 tane lig kupası kaldıran adam gidiyor bilmem nerede "züptringen" adlı kafe'de takımdan ayrıldığını ve almanya'ya fc köln takımına gideceğini basına açıklıyor.
    bu mu vefa ??
    ne yapman lazım asıl senin yönetim olarak??
    alacaksın anlı şanlı kaptanını çıkaracaksın o fbtv stüdyolarına, koyacaksın önüne kaldırdığı kaç kupa varsa ve adamı onore edip orada taraftarına karşı türk insanına karşı son kez konuşturup, başarılar dileyerek göndereceksin!!
    yazıklar olsun gerçekten "futbol asla futbol" değilmiş be. adamı at forumdaki taraftarların önüne yem olsun. ohh ne güzel!!!
    gelelim saadete:tuncay kardeşim inşallah her şey gönlünce olur, gönülden inanıyorum ki bir gün tüm türkiye seni
    o "devyarasa" takımlardan birinde görecek.*
    #1767156 (galapagoslu iguana, 14.06.2007 11:36 ~ 03.01.2008 10:03)
  9. bilmem kaçta biri şekip mosturoğlu tarafından oluşturulan yönetim.*
    #1767253 (galapagoslu iguana, 14.06.2007 12:23)
  10. herşeyden önce bu yönetim fenerbahçenin gelmiş geçmiş en güçlü ekonomisini yaratmıştır.bu açıdan taktire şayanlardır.ha bunu nasıl yaptılar ne yaptılarda yaptılar bilmemekteyiz...bildiğimiz şey ise 3 büyük takımın başkanlarınında bazı * yollardan para kazandığı...

gelelim bu yönetimin futbolculara gereken vefayı veremediğine...tuncay şanlı için gereken bütün önermeler yapıldı.hatta dendi ki madem gitmekte bu kadar ısrarlısın o zaman m'boro dan daha iyi bir takımı hakediyorsun biraz bekle.lakin tuncay şanlı kimseyi dinlemedi.kendi başının dikine gitti.buna ragmen basın açıklaması yapılıp gerekli onur ve değer verilmiştir kendisine.

ümit özat ayrı bir hikaye.fenerbahçe yönetimi onu yollamak istemedi önceleri lakin kendisi antrenman ve dayanıklılık açısından kendini yeterli görmediğini gerekçe gösterdi ve daum ile birlikte almanya ikinci lig takımı köln e gitti.ayrıca burda söylemeden geçemeyeceğim ümit özat fbtv ekranlarına çıktı paşalar gibi şampiyonluktan sonra ve orda kendisi açıkladı köln e gideceğini.

tüm bunların yapılmasına rağmen araştırmadan bilemden yapılan yorumlara yazıktır...

haa hiç mi eleştirilecek yanı yoktur bu yönetimin?elbet vardır.şimdi o yaratıcı yönetimin ASIL eleştirilmesi gereken konulara gelelim...

1-aziz yıldırım ve yönetimi taraftar gruplarını tam bir kuzuya çevirek istemektedir.genç fenerliler,kill for you ünifb vb. gruplarla arasında sürtüşme yaşandığı gerçektir.sanırım bu yönetim taraftarın sadece stada gelip çekirdek çıtlamasını istiyor.rakip takım taraftarları bizim stadımızda hiç duyuramadıkları kadar ses duyuruyor.bunun bir sebebide gerçi stadın çatısının sazdan yapılmış olması.sesi emiyor.neyse asıl konuya dönersek bu taraftar gruplarına gereken destek sağlanmadığı gibi birde bilet almalarını engellemek suretiyle köstek olunuyor.

2-bu yönetim kafasına göre transfer yapabiliyor.para var anlıyoruz da bu takımın bir hocası var onuda dinleseniz olmaz mıydı?dersiniz ki yararlı transfer hepsi.doğrudur yararlı ama bu şans bir yere kadar gider.birgün öyle bi futbolcu alırsınız ki bütün takım kimyasını patlatıverir.işte bu yüzden hocayı dinlemek en iyisidir.

velhasıl-ı kelam araştırmadan öğrenmeden iyice bilgi sahibi olmadan birilerini eleştirmek çok basit.evet bu takımın yönetimi yaratıcıdır lakin ne açıdan? bunu iyice irdelemeden saçma eleştiriler yapmayalım...

asıl şimdi oh be
    #2866503 (FiranZalhonan, 20.01.2008 03:04)
  11. ona buna milyon dolar lar saçıp garip aurelio 2 milyon dolar daha fazla vermeyip elinden kaçıran yönetimdir.
    #3647416 (bleak poison, 10.07.2008 19:47)

© 2008 - uludağ sözlük

yaratici fenerbahce yonetimi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yaratici fenerbahce yonetimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaratici fenerbahce yonetimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jennifer stuczynski » varoslarda cocuk olmak » mortal kombat » seriat » x le denize giren insan » kadinlarda orgazm » dunyanin en iyi 10 metal rifi » gozlem » modernligi gotunden anlamak » erdogan bayraktar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games