yaratici fenerbahce taraftari 

/ 6
kapat
  1. (bkz: milyonlarca bizimdir t.şakları sizindir)
    #3982706 (eternity, 19.09.2008 14:33)
  2. takımları çok sevdikleri takımlarının mali durumu, fenerium'un maç sonrası ve yıllık hasılatları ile belli olan lakin yaratıcılıkları konusunda pek medyatik olamadıklarından yada olmadıklarında ya da olmak istemediklerinden diğer taraftar gruplarının hücumuna mağruz kaldıkları bir gerçek olan taraftarlardır.
    keza yönetimleri de iyidir, oturmuş işin bilincinde salt sahadaki başarıyla bu işin yürümediğini bilen insanlar, mali yönden uçmuş, diğer branşlarda da tavan yapmıştır klüpleri, bu bağlamda aziz yıldırım kendileri için büyük bir nimettir.

türk futbolundaki renkli taraftar gruplarındandır kendileri.

ps: beşiktaş taraftarı olmama rağmen bu başlık altında sidik yarıştırmak anlamsız gelmekte, tu kaka fener al sana bombe mantığıyla kendilerine buradan bok atmakla nereye kadar dediğimden sadece tanıma gerek görülmüştür.
    #3982857 (sultanfirardasenneredesin, 19.09.2008 15:15)
  3. (bkz: adam gibi adam recep tayyip erdogan)
    (bkz: riza efendi iki ekmek bir sut)
    (bkz: fenerbahçe cumhuriyeti)
    nede pendik maçı sonrası dayak yiyen rüştü'yü unuttuk.*
    #3987207 (vegetarian butcher, 20.09.2008 15:31)
  4. sadece "keder üretip, dert yaratabilen" taraftarlardır.
    #3987234 (wAkE, 20.09.2008 15:35)
  5. gereksiz bir tespit.
    öncelikle yaratmak allah'a mahsus, bu sıfatın daha dikkatli kullanılması gerektiğini düşünüyorum.
    öte yandan taraftar toplulukları güzel tezahürat bulsa ne olur bulmasa ne olur, aslolan takımın başarısı değil mi?
    "bak biz ne mani yazdık ama! işte bu" şeklinde düşünmek sadece takımının başarısız olduğu gerçeğini bu yolla kapatma gayesinden ibarettir.
    fenerbahçe taraftarı üretken değil, banane ulan! takıma bakarım ben.
    #3987246 (grand ekinoks, 20.09.2008 15:38)
  6. aynı entrysini silip yeniden canlandırmayacak kadar yaratıcıdır en azından.
    #3987250 (yavuzum, 20.09.2008 15:39)
  7. cumhuriyet yaratacak kadar yaratıcılardır... (bkz: fenerbahçe cumhuriyeti)
    #3987253 (joker da, 20.09.2008 15:40)
  8. boca juniurs tan, river plate den, bayern munich ten ve daha benim bilmedigim ama kendilerinin(!) cok iyi bildigi diger taraftar gruplarindan slogan veya melodi ithal edip "biz yaptik" demeyen taraftar grubu.

yurtdisindan slogan calmak ne zaman "yaraticilik" oldu ? onu gectim, uc bes tane adamin cikardigi slogani nasil butun bir taraftar topluluguna mal ediliyor pek bir anlam veremedim.
    #3987275 (fewzi1907, 20.09.2008 15:44)
  9. bir aralar içinde bulunduğum,yaratıcılık konusunda çok iyi olan taraftar grubu!
    örneğin çok güzel bir kişiye 50 kişi girerler!
    adam soyma(cepcilik)konusunda üstlerine yoktur.
    ayrıca bir zamanlar çok güzel kıç yalarlardı tabii şimdi roller değişti farklı bir tutum sergiliyorlar geçmiş ola demekten başka diyiceğim bişey yoktur.
    neyse söylemek istediğim kısacası menderesler,caymazlar ve pepe metin zamanında yaratıcılık konusunda ve fenerbahçelik konusunda gayet başarılı olan tribün grubu zamanla bir takım yalakalar tarafından yerin dibine sokulmuş,en büyük rakibi çarşı tarafından uzak ara fark yemiştir.
    sefa reis'e burdan selam ederim.
    #3987283 (23hapo, 20.09.2008 15:46)
  10. (bkz: kene tezahüratı)
    #3998841 (eternity, 23.09.2008 10:56)
  11. 6alatasaray , 8taş, beşit4ş gibi inanılmaz yaratıcı fikirler bulma konusunda üzerine olmayan taraftar grubudur.
    #4037891 (seytanalimonataismarlayanadam, 03.10.2008 03:05)
  12. kelime oyununu* geçtim, rakam-harf oyunuylarıyla yaratıcı olduklarına kendilerinide inandıran taraftarlardır.
    #4037907 (TTTDDD, 03.10.2008 03:09)
  13. çalıntı marş kullanıyorlar diyerek ezilmeye(!)çalışılan taraftar gurubudur.
    bunu söyleyenlere "sos cagon" ehemm pardon yani "çıldırın"marşı(!)nı takdim ederim.
    (bkz: yaratıcı galatasaray taraftarı)
    (bkz: bsg)
    #4037911 (djheffy, 03.10.2008 03:12)
  14. cildirin marsini river taraftarindan aldigini saklamayan hatta bu yolla iki takimin taraftar gruplari arasinda bir dayanisma baslatmis olan galatasaray taraftarinin yanina bile yaklasamayacak taraftarlardir.
    #4037920 (rakiyla vaftiz edilen velet, 03.10.2008 03:15 ~ 03:36)
  15. (bkz: yaşa fenerbahçe)
    (bkz: y viva espana)

(bkz: fenerbahçe yüzüncüyıl marşı)
    (bkz: avusturya işçi marşı)
    #4037936 (TTTDDD, 03.10.2008 03:21)
  16. bir kısım güruhun periyodik olarak çemkirdiği taraftarlardır. bilmezler ki o çemkirdikleri taraftar daha bir kaç gün önce alpaslan dikmen anısına "acınız acımızdır" diye pankart açmıştır. her neyse, konuya dönelim.

yaratıcılıktan kasıt pankart ise;

- (bkz: ozon tabakasını biz deldik) - *

- (bkz: bir 100 yıl daha karım olur musun?)*
    - (bkz: cübbeli hakan hoca, rüştü'yü de okusana) *
    - (bkz: fransız da olursun yunan da, senin sorunun tohumunda) *
    - (bkz: tostlar iptal 55.000 sosisli sizi bekliyor) *
    - (bkz: galatasaray üniversiteli fenerbahçeliler) *

gibi örnekler verilebilir.

yaratıcılıktan kasıt icraatler ise;

truva operasyonu, bogaz koprusu bayrak operasyonu, kfy nin telegol u basmasi gibi olaylar örnek gösterilebilir. hatta bir 12-13 yıl öncesine gidersek fenerbahçe taraftarının galatasaray tribününü basması da bu kategoriye dahil edilebilir ki şöyle hafılarımızı tazeleyelim; http://img218.imageshack....023502835066668se6di8.jpg

yaratıcılıktan kasıt beste ise;

"şampiyonluk yarınlara kaldı", "dar ağacında olsak bile", "adnan polat söyle ne oldu, saat mi durdu; pilin mi bozuldu?", "senin sevginle geldik", "zincirlere vursalar" gibi örnekler hatırlatılabilir.

bu grubu "beste çalıyorsunuz"(!!) diye itham edenlere en basitinden türkiye'de şuan hemen her takımın kullandığı "lay lay lay fe-ner-bah-çe" bestesi de numune niyetine gösterilebilir. dikkat ederseniz zaten bu beste 4 heceli takımlar için söylenir ki bazıları bunu "haaa cim-bom-bom" varyasyonlarıyla kullanmaktadır. lakin türkçe'de "haaa" diye bir kavram malesef yoktur. çarşı'dan nemalananlar bunu tam idrak edememişler herhalde. *

çalıntı besteden mevzuyu açtık madem, bir örnek daha verelim ki anladıklarımız pekişsin;

- galatasaray taraftarınında sıkça söylediği milyonlarca diye bir beste var. sahi, kimin o beste? ben açıklıyayım; (bkz: #3982723)

gelelim şu fenerbahce marsi ve viva espana ilişkisine. efendim, öncelikle bu kulübün marşıdır ki taraftarla bir ilgisi yoktur. yani taraftarin yaptigi bir yaratıcılık ya da arak değildir. taraftar yazmamıştır sözlerini sonuçta. ama şunu da belirtelim fenerbahce marsi fecri ebcioglu'nun yardımlarıyla donemin ispanya konsolosu da araya sokularak ispanyol muzik enstitusunun izni ile yapildigidir. peki galatasaray yonetimi ya da taraftari sos cagon üzerinden albüm yapıp satarken kimden izin almıştır acaba?
    #4038053 (schizo, 03.10.2008 04:12 ~ 04:24)
  17. bu hafta ukrayna ligi'nde dinamo kiev'in fc metalist'i 4-0 yenmesinin ardından fazla heyecanlanmış, bu takımı beşiktaş'la oynayan metalist kharkiv'le karıştırarak akıllarınca beşiktaş'a göndermelerde bulunmuşlardır. bu yaratıcı arkadaşlara acı gerçeği şimdi tebliğ etmek istiyorum..

(#4047938)
    #4047945 (art vandelay, 05.10.2008 12:21)
  18. yaratıcılıkta sınır tanımayan taraftardır.

(bkz http://www.youtube.com/watch?v=yRftWiGfpMc +)
    #4083626 (ayagini organina gore uzat, 13.10.2008 15:36)
  19. aşırı derecede taklitçi bir güruhtur. stad görünümlü alışveriş merkezinde takılırlar. tek bildikleri şey mikrofon destekli ıslıktır. sıradan bir anadolu takımı olan bursaspor taraftarı bile stad görünümlü alışveriş merkezini inletmiştir.. dünyaca ünlü çarşı grubu kadıköyü inletirken lig tv sesi kısmak zorunda kalmıştır. renklere aşkları yoktur ve sadece başarıya endekslidir çünkü alışveriş merkezinde paralarının karşılığını almak isterler ki bunun en güzel örneği alex gibi benim de saygı duyduğum bir futbolcunun bile yuhalanmasıdır. beşiktaş taraftarının farkı her zamanki gibi "aşk" tır.

edit: bursasporun çalınan bir bestesi yoktur sadece 1-0 lık maçtan sonra bursalı arkadaşlara gönderme vardır.
    #4224225 (lirikadam, 13.11.2008 16:58 ~ 17:03)
  20. http://www.dailymotion.com/video/k1wOUgwYPvkiTUQ1I4
    #4230182 (burkay, 14.11.2008 21:49)
/ 6
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaratici fenerbahce taraftari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaratici fenerbahce taraftari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaratici fenerbahce taraftari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaratici fenerbahce taraftari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kendiniz olmasaydiniz kim olurdunuz » serra mall » milgram deneyi » state of play » de lerin mi lerin ki lerin nasil yazilacagini hala bilmeyen mallar » tomas abraham » ben gencken le baslayan soze verilecek tepki » 3797 » karagucu » chp mitingleri icin alternatif sloganlar » ruyalardaki kadar gercek insan » mankurt » hahaha nasil baslik ama » turkiye is bankasi » hz muhammed in kirk yasinda musluman olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ucuz » uludag sozlugu satmak » cem mumcu » pkk nin kurtlere kazandirdiklari » iman » turk kaynaklari yerine roj tv ye inanan zihniyet » celim » belkis akkale » erotik hikayeler » nervos » yigilmak » ruyalarin kadini » kenderuntanbul » elveda rumeli » flos