yaratici beyinler 

kapat
  1. kimsenin yapamadığını ilk kez yapan ya da duygusal, sosyal vs bilumum zekları gelişmiş kişiler için kullanılan iki kelime. Bu insanlar normal insanlar gibi düşünmezler. herkese normal gelen bir şeyi farklı yerlerden yakalarlar ve bizlere adam yapmış cümlesini kurdurturlar. mesela adamın biri hepimizin kullandığı işletim sisteminin hata seslerinden süper bir beste yapmış ve yaratıcı beyin statüsüne kavuşmuş.*
    http://www.youtube.com/watch?v=dsU3B0W3TMs +
    #3267469 (myosotis, 14.04.2008 01:26)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaratici beyinler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaratici beyinler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaratici beyinler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaratici beyinler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» aciklama yapin yoksa dagitiriz burayi » aq » kara carsafli chp liler » karinin evi terketmesi » sanabirciftsozumvar » domine etmek » bas ortusu » fatih carsamba da yapilan dev ataturk heykeli » kimse bilmez » tematik » basibozuk » plakasini aldin mi » jainizm » ergenekon orgutunun lideri » ekonomik krizin sozlugu vurmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mondstern » hircin ruh » uludag sozluk » uludag sozluk te ibne kelimesinin mesru olmasi » mis kokulu osuruk » cagan irmak filmleri vs gozyasi sisesi » damak tadima uygun degildi » ogretmen » hamidiye alaylari » derin ruh » ayabakan » ask i virane » selpak saticiligi » baddua » nokia 6230