yaratan i severim yaratilandan oturu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. besiktasliyi severim besiktas tan oturu
  2. yaradilani severim yaradandan oturu
  3. oturu
  4. rezaletten oturu kapaliyiz
  5. seni severim seni seveni de severim
  6. yaratilani severiz yaratandan oturu
  7. yaratilani severiz yaradandan oturu
  8. bu soyleminden oturu yazari kiniyorum
  9. bir irki eylemlerinden oturu sevmemek
  10. ramazanda sigarasizliktan oturu etrafa satasmak

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaratan i severim yaratilandan oturu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaratan i severim yaratilandan oturu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaratan i severim yaratilandan oturu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaratan i severim yaratilandan oturu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kuru laf » oznur kalender » tayyib madencilik » mintaka » moli » ask ile nefret arasindaki ince cizgi » osmanli turk degildir » ss lazio » sozluktekilerin zeka ortalamasi » kingdom dates » cernobil » izmir ekonomi universitesi » sikilmis gotun davasi olmaz » galatasaray fenerbahce derbisi zaman anketi » kettle » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dalli gullu » yaziyorum oyleyse varim » kadinligimi hatirlatacak erkege ihtiyacim var » ayse sule bilgic » chp nin komur dagitmaya baslamasi » yaran okuyucu yorumlari » telepati » hz muhammed in kirk yasinda musluman olmasi » elit sovenizmi » inam » universitede fotokopi ceken eleman » oscari kaldirmak » ataturk yasasaydi yargilanirdi » yilbasi kutlamak » karsiya gecmek isteyen kalabaligi atesleyen kisi