yarasin 

kapat
  1. genellikle alkol alana söylenen temenni.*
    #176558 (cikarinbeniburdan, 17.04.2006 23:55)
  2. (bkz: şerefe)den sonraki ikinci söz.
    #176561 (redwinemania, 17.04.2006 23:56)
  3. bir şarap adı *
    #926206 (obsidian, 29.11.2006 16:23)
  4. Afiyet Olsunun alternatifi,
    Genelde Solcuların jargonunda kullanılan cümle olup,
    yemeklerden sonra, tok karına söylenir.
    (bkz: Yarasın kocuma karpuz kabuğu)
    #3726777 (hayyamyamac, 27.07.2008 00:36)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarasin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarasin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarasin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarasin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» erotik hikayeler » mozart kv » arkadasim seytan » samsun samsun olali boyle zirve gormedi zirvesi » ben kendime kiziyorum sana ne oluyor » iktisadi idari bilimler fakultesi ogrenci profili » abaza » yamaha midnight star » masturi » musluga parmak basip arkadaslari islatmak » marta lynch » dunyanin en guzel kadini gibi davranan kadinlar » haybeden gercekustu ask » nuri alco » ayak fetisisti » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sikayetvar com » 7 kisilik sozluk » dost » issiz adada issiz kalmak » tuvalete tek basina girememek » nahak » hatiralar sarmis 4 1 yanimi » mucize ilac » 7 subat 2001 fenerbahce galatasaray maci » dtp lilerin milliyetci olmasi » ekonomik krizin sozlugu vurmasi » baddua » edward norton » recep tayyip erdogan in sertlesmesi » eski sevgilinin arkasindan soylenen sozler