yarasin karpuz kabugu tosunuma 

kapat
  1. efendim malum tosunlar kapuz kabuğunu sever, havanını seven çiftçide yediği karpuzun kabuğu
    ziyan olmasın tosunum ziyafet çeksin diye lime,lime eder ve tosununa yem yapar kapuz kabuğunu ve tenceresine koyar yedirir daha sonrada kalçasına vurarak bu sözü sarf eder...

(bkz: yarasin karpuz kabugu tosunuma)
    #1519954 (LocK, 12.04.2007 17:53 ~ 17:59)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarasin karpuz kabugu tosunuma başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarasin karpuz kabugu tosunuma ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarasin karpuz kabugu tosunuma nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarasin karpuz kabugu tosunuma. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bicir bicir » feminist » cok sikismisken esofmanin ipinin dugumlenmesi » dresden bombardimani » biz kac kisiyiz » turk futbol tarihini yakan sozler » heart » pusi takan cakma sosyeteyi daglara davet ediyoruz » yanlis anlasilan deyimler ve atasozleri » turkiye de sokakta kalmak » cicciolina » fucked » arka siradakiler » cek cumhuriyeti » dallama ruh » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ajansspor com » kurdistan universitesi » uyurken sutyen takmayan erkek » yeni dogmus bebege babasina benzemiyor demek » ademoglu kizgin firin havva kizi mercimek » yakisikli futbolcular » erkek kokusu » ugur dundar » eku » totiman » temel demirer » capablanca satranci » ben bu yaziyi sana yazdim » holysin » viorel moldovan