yarasa kiz 

kapat
  1. güzel bir panik şarkısı

bir açtı güneş doğdu
    buz tutmuş penceremde
    gün oldu gece oldu
    yemek pişmez tenceremde
    çok zamandır bekliyormuş
    çekinmeden dedim bende
    buluşsak bir sarılsak
    dedi kimle dedim senle

ben, kederimi hergün gizlerim
    sen, camdan el sallarken
    ve yine sen, kömür gözlüm bana naz yapma

bugüne sabrettim nerdeydin söyle
    ne kısmetler teptim sen gelirsin diye
    adına türkü yaktım gururum yerlerde
    yarasakız gel artık bekletme böyle

gün oldu gece oldu
    kuşu uçtu kafesinden
    e kardeş yedin bitti
    hep babanın kesesinden
    çok zamandır saklıyormuş
    bir sır gibi herkeslerden
    buluşsak bir sarılsak
    sordu kimle dedim senle

o, kederini hergün gizledi
    sen, camdan el sallarken
    yine sen, kömür gözlü ona naz yapma
    #389986 (JuanSebastianVeron, 01.07.2006 19:34)
  2. geceleri açık pencerelerden girmesi bir ihtimalden öteye geçmeyecek olan , uçan memeli.
    #390017 (ryu, 01.07.2006 19:48 ~ 20:09)
  3. evlenebilmek için draculanın sünnet olmasını bekleyen,deniz yılmaz ın bu şarkısını yazmasında etkili olan esrarengiz bayan.
    #422758 (dokuzhanim, 13.07.2006 20:28)
  4. başındaki gokhan butunler ve deniz yilmaz diyaloğuyla koparan süper şarkı. sözleri de yarıcı özelliktedir.
    #653467 (dokuzhanim, 21.09.2006 13:55)
  5. deniz yılmaz'ın mükemmel vokal yaptığı şarkıdır.
    #783416 (wakabayashi genzo, 28.10.2006 14:05)
  6. (bkz: bonusumtrak sarki)
    #921855 (bilmem, 28.11.2006 17:34)
  7. batman in en asil duygusunun insanıdır.

ayrıca yarasa da olsa insan insandır.
    #921940 (BlindGuardian, 28.11.2006 17:51)

© 2008 - uludağ sözlük

yarasa kiz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yarasa kiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarasa kiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» er kisi niyetine » tuvalete elele giden kizlar » onu begenen tek bir kiz bile gormemis erkek » the five people you meet in heaven » sybil » daha once 26 erkekle cikmis kiz » fenerbahce nin kadikoy de uefa kupasini kazanmasi » this video is not available in your country » ranka el yassin » trabzonspor taraftarinin trabzonspor a baskisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games