yarasa kardesligi 

kapat
  1. msn denen asrın ıcadında nıcklerının basına bır suru sekıl koyarak; sosyal mesajlar, gereksız tarıkatlar kuranlara karsı olusturulan kardeslıktır...

yalnız bıreylerın olusumudur...

herkes nıckının basına/sonuna yarasa/yarasalar koyarak bu kardeslıge katılabılır...

telıf hakkı yoktur...

copyright © 2006-eternıty by baris baris..
    #1354245 (baris baris, 27.02.2007 13:58)
  2. vampir yazalar'ın oluşturacağı kardeşliktir. uçmanı istiyorum fakat görmeni istemiyorum anlıyor musun beni? çığlıklar atmanı istiyorum fakat bu çığlıkların sessiz olmasını istiyorum, anlıyor musun beni hee anlıyor musun?
    #2660043 (ogzi, 04.12.2007 02:27)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarasa kardesligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarasa kardesligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarasa kardesligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarasa kardesligi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» erdal celik » abd kuzey irak tan cekiliyor » become a legend » lady angellyca » internetten kopamamak » mirc taki erkek nickleri » sporcu sortunun gecirdigi evrim » engin baytar » arka sokaklar » arda nin 300 bin kejman in 3 5 milyon avro almasi » quantum of solace » cemsbg » eski sevgililerle simit oynamak » sevgiliyle uyumak » hayat sen ne cabuk harcadin beni » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » oglum benim » methismeni politia » forever slave » yavsak ruh » imhotep » ihsaniye » mavi defter internet dergisi » imam nikahinin mesrulastirilmak istenmesi » hamd alemlerin rabbi allah a mahsustur » ankara universitesi hukuk fakultesi » 17 kasim 2008 karsiyaka diyarbakirspor maci » 3 hurel » isten ayrilma bildirimi » can t stop » plakasini aldin mi