yaranilmiyor kimseye 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kimseye anlatamadim
  2. kimseye guvenememek
  3. kimseye ezilme
  4. biz kimseye kin tutmayiz
  5. kimseye bir sey soyleme
  6. ben kimseye not vermiyorum
  7. kimseye oy veremiyorum
  8. kimseye anlatmadim
  9. kimseye soyleme
  10. kimseye soylemem

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaranilmiyor kimseye başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaranilmiyor kimseye ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaranilmiyor kimseye nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaranilmiyor kimseye. Copyright of the articles are belong to their authors.

» wikipedia nin kapatilmasi » internetten kopamamak » mercedes b serisi » jose del solar » pakize karada » soktum girdi » tool dinliyorum cok coolum abi » tahta kola kasalari » saw 5 » fok baligina vok baligi demek » muglakpanda » ya seve seve ya sike sike » nu cizerken erekte olmak » sevdicegin ruyasinda olmak » okula gitmemek icin soylenen bahaneler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » milgram deneyi » ses cikarma » yavuz atar » cemal hunal » gimenez » mesut » kurdun gelini » dua etmek » izmir ekonomi universitesi » cumhuriyet halk partisi » pasa selim » sansim olsa kiz dogardim » kusur » ajax cape town » memeler bas kaldirmis