yaran youtube kufurleri 

kapat
  1. **
    youtube'da yorumlarda gördüğümüz, kahkahalar attıran küfürlerdir.

ajdar - çikita muz yorumlarından:

Ergenekon86 (1 day ago)

hahaha geri zekali,, beynine sidik suyu karismis

-------

DJOguzYK (22 hours ago)

top lan bu
    he is a gay

-------

gibileridir.
    #3719597 (prisoner, 25.07.2008 17:45)
  2. genel olarak çoğu küfürlerdir. görülen tüm küfürler yarmaktadır.
    #3719607 (shaqmarion, 25.07.2008 17:47)
  3. (bkz: yaran youtube yorumları)
    #3719616 (tepsi mudafaa, 25.07.2008 17:49)
  4. gülben ergen'in surpriz a$kım $arkısının altında rastladıgım türdendir.
    ---------

ahmetkkster ulan bana küfür etdiriyorsun amcik agizli götdamarini siktiygimin dölü...
    Lan pesevenkgin dagmadi kiza niye orospu diyorsun götden dogmus pic kurusu.
    Ulan senin anana kizkardesine veya karina orospu derlerse iyi olur mu???
    Her kiz Orospu mu lan yavsak???

Cocuklar lütven kusura bakmayin küfürden inanin nefret ederim ama iste bazi pic kurulari insani küfür etmeye mecbur ediyor.
    Lütven kusura bakmayin.

Herkese selam ve saygilarimla....

Vampires1 (Cem)

--------

ve aleyküm selam cem..
    #3729393 (mrtince, 27.07.2008 17:14 ~ 17:16)
  5. youtube da sık sık gördüğümüz,kanımca işi gücü olmayan,canı sıkılan,yazık bu yurdum insanına dedirten iğrenç sözler..
    #3729579 (bozlak, 27.07.2008 17:59)

© 2008 - uludağ sözlük

yaran youtube kufurleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaran youtube kufurleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaran youtube kufurleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» anne » hobbyrc com » uzay gida » vs » south of heaven » deniz konsimentosu » logar » ders anlatirken aniden sinirlenen hoca » yaran facebook reklamlari » justuur » cocuguna primary key tadinda isim koyan ebeveyn » partyworld » laiklik » balgam » ikinci lig a kategorisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » enderun sevgiler » turk dunyasi siteleri » del kano » gronland » mig 15 » bahceli muhatabim degil » fazla namaz kilip ahirete alacakli gitmek » robert terk » kemal unakitan » forever after » 1000000000000000000000000000000000000000 » j k simmons » cessna 172 » dusunce ozgurlugu » beyer