yaran yesilcam film isimleri 

kapat
  1. ilk okunduğunda ya da duyulduğunda bile kahkaha atılmadan durulmayan film isimleridir.

(bkz: ismet Bu Ne Kısmet)
    (bkz: Mezarını Kaz Beni Bekle)
    (bkz: ipin Boynunda Bil)
    (bkz: Ben Milyoner Değilim)
    (bkz: Parçala Behçet)
    (bkz: Behçet 76)
    (bkz: Cambazhane Gülü)
    (bkz: Haremde Dört Kadın)
    (bkz: Acı Severim, Tatlı Döverim)
    (bkz: Kendin Pişir, Kendin Ye)
    (bkz: Kıyma Bana Güzelim)
    (bkz: Çılgın Ama Acı)
    (bkz: Fırçana Bayıldım Boyacı)
    (bkz: Kokla Beni Melahat)
    (bkz: Hasan Almaz Basan Alır)
    (bkz: işte Kapı işte Sapı)
    (bkz: Ölümle Sevişenler)
    (bkz: Ve Onu Vurdular)
    (bkz: Kayıkçının Küreği)
    (bkz: Ben Bir Sokak Kadınıyım)
    (bkz: Hop Dedik)
    (bkz: Seviştiğimiz Günler)
    (bkz: Erkeklik Öldü mü Atıf Bey)
    (bkz: Bazıları Dayak Sever)
    (bkz: Cici Katibem)
    (bkz: Yavaş Gel Güzelim)
    (bkz: Fatoş'un Fendi Tayfun'u Yendi)
    (bkz: Kimse Fatma Gibi Öpemez)
    (bkz: Sevişmek Yasak)
    (bkz: Kucaktan Kucağa)
    #3785857 (carlott, 07.08.2008 23:19)
  2. (bkz: ayıkla beni hüsnü)
    (bkz: beş tavuk bir horoz)
    (bkz: namın yürüsün behçet)
    #3785892 (Lynyrd, 07.08.2008 23:31)
  3. (bkz: darbeli matkap)
    #3785977 (carlott, 07.08.2008 23:53)
  4. (bkz: kazıma ne lazım?)
    (bkz: ciciv çıkacak kuş çıkacak)
    (bkz: üç horoz bir tavuk)
    #3789257 (cake on the dabak, 08.08.2008 18:11)
  5. (bkz: parayla değil sırayla)
    #3789261 (cemilflower, 08.08.2008 18:11)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaran yesilcam film isimleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaran yesilcam film isimleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaran yesilcam film isimleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaran yesilcam film isimleri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sinavdan once uyuyamamak » aqua quorum » dalli gullu » kendiniz olmasaydiniz kim olurdunuz » altini cizmek » teheyyuc » ask ile nefret arasindaki ince cizgi » uluslararasi savas suclari mahkemesi » butona kopca demek » merlin » garabet » beni unutma » 29 kasim 2008 emek baris ve demokrasi mitingi » cassio » mucahit baykal » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » am paparasi » nocturnal concerto » ozge ozsagman » mustafa rakim efendi » felicita » the great debaters » guneysu » kingdom dates » adi sigara icip baskasini icemiyorum diyen zavalli » bir erkekten beklenenler » kopekleme yuzerek kiza hava atmak » kurdistan universitesi » oy vermeye eli yanasmayan yazar » toni calvo » avsa