yaran yazim hatalari 

kapat
  1. bazen kalemin acizliğine uğrarsın, bazen yazacağını unutur sallarsın, bazen klavye azizliğine uğrarsın bazen de uykunun geldiği anlarda yaparsın bu hataları.
    aramaya inanarak bir başlık aramaktasın. aradığın şey; pikachu seni sectim ama sen yazarsın oraya; pikachu seni sictim.
    #3626207 (sadik 2 dost 1 hayat 1 olum, 06.07.2008 02:55 ~ 02:56)
  2. haber altı yorumlarında ajitason yerine acıtasyon* yazan şahsın da içine düştüğü hatalardır.

böylece ortaya acılı tahrik anlamında yepisyeni, süper bi' kelime atılmış da olur, kim bilir!
    #3783123 (dr cureklibatur ve bay arkin, 07.08.2008 12:58)
  3. polis koleji sınavlarına hazılanıyorum.
    test çözerken şıklarıdan birinde, -hiç unutmam d şıkkı- şöyle bir ifade var;

a)
    b)
    c)
    d)taş kömürü yarakları
    e)

t ile f biraz yakın klavyede. kopartmıştı zamanında.
    #3783135 (uye lol, 07.08.2008 13:00)
  4. az önce entry girerken farkettim ve dumur olduğum hatadır.
    hatalı: at ibnenin kılıç kusananın *
    doğrusu:at binenin kilic kusananin
    #4022504 (windigo, 29.09.2008 03:04)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaran yazim hatalari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaran yazim hatalari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaran yazim hatalari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaran yazim hatalari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» solmak » spiritus sancti » zaman kac yasinda » ahmet turan alkan » quantum of solace » mustafa kemal ataturk » teoremsel » kabrero » eski koye yeni lanet » gaylik muessesesi » inam » gercekdisi » nobody likes me » huseyin uzmez i hala savunabilen islamcilar » bantumi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sen bensiz yapamazsin diyen kolpa avrat » biran » feminist » elma sekerim » kis » functional analysis » imam nikahinin mesrulastirilmak istenmesi » su tozu » evde kalmaya mahkum yazarlar » ptrs 41 » dost sen mi geldin » teno » iab » 17 kasim 2008 karsiyaka diyarbakirspor maci » vincent price