yaran sozluk basligi tadinda hurriyet haberleri 

kapat
  1. halen her gün bakkallara marketlere servis edilen, her sabah benim "ulan şu gazeteyi hala alıyorlar mı?" diye söylenmeme sebebiyet veren gazetenin, cin habercileri tarafından üretilen, kaynaksız, desteksiz haberleridir. bu habercilerin başkanı sıradan bir sözlük yazarı olabilir. gerekenler ise:

1) biraz yaratıcılık
    2) klavye
    3) google images

ve sonunda size ilginç dikkat çekici bir haber.

ayrıca, çoğu haber de sözlüklerden aşırılmış ince fikirlerin uyarlamasıdır.

örn: (bkz: seks yaparken tren ezdi)
    #4009480 (uye lol, 25.09.2008 23:35)
  2. pek yarmamaktadır. bunlara yarılanlar espri anlayışı gelişmemiş olanlardır.
    #4009532 (surahi bey, 25.09.2008 23:48)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaran sozluk basligi tadinda hurriyet haberleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaran sozluk basligi tadinda hurriyet haberleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaran sozluk basligi tadinda hurriyet haberleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaran sozluk basligi tadinda hurriyet haberleri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» tool dinliyorum cok coolum abi » liseli serap » plakasini aldin mi » haggar » malum olmak » futbola siyaseti karistirmak » uyurken sutyen takmayan kadin » narsisizm » silik hayta » turk dusunce hayatinin recep ivedik i » terry grandchester » rai uno » viorel moldovan » hasan vezir » issiz adama kizini vemeyen baba » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gemi » can t stop » kasap havasi » 85 li misin lan » uludag sozluk 30 yas ve uzeri yazarlar kulubu » solmak » baklava yerken ayran icmek » suspicious minds » esegin hatiri yoksa sahibinin hatiri vardir » melina nin bustu » turk futbolunun gelismislik gostergeleri » amsterdam » bir ogrenci sigarasi olarak winston » yillarca bok atip bir gun converse giymek » yuz maskesi