yaran ruya yorumlari 

kapat
  1. rüya anlatıldığında, yorumu yapan kişinin kahkahalar attırmasıdır.
    #1034778 (pilotmont, 21.12.2006 23:36)
  2. + hocam caminin minaresinden ezan okunduğunu gördüm.
    - tiz zamanda metresini bırak, yoksa herkes duyacak. reklam olacaksın.

kadir copdemir den alıntıdır.
    #1034808 (pilotmont, 21.12.2006 23:40)
  3. ruyada verilmis sadaka gormek:

"basiniza gelen hicbir kazadan beladan ucuz kurtulamayacaksiniz. bilincli bir tuketici oldugunuz icin dilencilerden hesap soracak ve verilmis sadakalarinizi geri isteyeceksiniz. dilenciler "verilen sadaka geri alinmaz." seklinde bir tez ortaya atacaklar. aranizda munakasa cikacak. dilenciler madeni para torbalariyla sizi hastanelik edecek. yine ayni madeni paralari kullanarak hastane paranizi odeyip sizi hastaneden cikaracaklar. tam iyilesmenize izi vermeden sizi dilendirecekler."

cuneyt inay
    #1055126 (Hexagram, 25.12.2006 19:14)
  4. -rüyamda sıçtığımı gördüm
    +ne güzel
    -neden lan
    +salak bilmiyor musun berekete işarettir
    -ha şu rüyalar tersine çıkar mantığı
    #1055142 (zebani, 25.12.2006 19:17)
  5. +rüyamda ucurumdan atladığımı gördüm rüyacan
    -bizi mutlu ve mesut günler beklio yorma kafanı sen
    +peki

+bu gece de babanemi gördüm rüyacan rahmetli bi$iler diyodu ama anlayamadım.
    -bak oda evlenmemizi istiyor.. evlenin demeye çalı$mı$ ama ölüler konu$amaz
    +haklısın

+bak bu gece sen annenle falan istemeye geliosun beni ama babam vermiyo. sen bana bakıosun kedi gibi nolur bi$iler yap gibisinden ama ben sana kıskıs gülüyorum rüyacan

-allah belanı versin
    #1269807 (zksek, 07.02.2007 11:50)
  6. -rüyamda seni gördüm...Böyle kocaman çok kalabalık bi binanın içindeyiz.ben sağa sola bakarken tam karşımda seni görüyorum.Sen de bana doğru bakıyorsun.Sonra birbirimize doğru koşmaya başlıyoruz.Koşarken birden dev yaratıklar çıkıyo.. bla bla bla....

+Gece kıçın açıkta kalmış...
    #3617414 (tikky mouse, 04.07.2008 03:36)

© 2008 - uludağ sözlük

yaran ruya yorumlari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yaran ruya yorumlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaran ruya yorumlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hatunlarin hali saha maci yapmasi » bozuk morali duzeltme yollari » hoslanilan kisi tarafindan hoslanilmamak » death note » sevgiliyle uyumak » sivrisinekvekaranfil » cirkince » ilhan berk » liseli kizla cikan subyanci universiteli » 21 ekim 2008 fenerbahce arsenal maci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games