yaran rtuk sikayetleri 

kapat
  1. rtuk.tv internet adresine yazılan, rtük çalışanların psikolojileri ile oynayan acayip istek ve şikayetlerdir.

http://www.rtuk.tv/bugun....mp;subaction=&id=& ;

KANAL 1 EMRET KOMUTANIM iSTEĞi

Rtuk.TV sitesinden, sayın recep tayyıp aslan bir şikayet gönderdi.
    Bilgiler :

Yas Grubu : 36-40
    Eğitim Düzeyi : Yuksek Lisans
    Ilce : seyhan
    Il : ADANA
    Yayın Türü : Televizyon
    Kuruluş Adı : Kanal 1
    Program Adı : emret komutanım
    Yayın Tarihi : 01/07 /2008
    Yayın Saati : 16.30

Şikayet :
    kanal 1 televızyonu devam etmekte olan emret komutanım adlı dızıyı kesıp yerıne baska bır dızıyı koydu lutfen işinizi doğru durust yapınız bu dızıyı eskı bolumlerıyle yayına alınız RTUK adına yakısır bırsey yapmalı ve sevılen dızıyı tekrar yayına almalı ya show tv de ya da kanal 1 de ama yayına alınmazsa bır avukat olarak ben sızede dava açarım lutfen gereğını yapınız.

yazar notu: hakkını ara gerekirse insan hakları mahkemesine kadar git. arkandayım mahkeme masrafları benden.
    #3793651 (nirolis, 09.08.2008 16:54)
  2. SINE 5 EMANUELLE iSTEĞi 04.08.2008

Rtuk.TV sitesinden, sayın sahin kardelen bir şikayet gönderdi.
    Bilgiler :

Yas Grubu : Seçiniz
    Eğitim Düzeyi : Seçiniz
    Ilce : yıldırım
    Il : bursa
    Yayın Türü : Seçiniz
    Kuruluş Adı : Cine 5
    Program Adı : emanuella
    Yayın Tarihi : 5/ 8/2005
    Yayın Saati : 24:00
    Şikayet :
    eskiden bir emanuella vardı ne oldu ona? cine 5'in üst düzey yetkililerine sesleniyore, emanuella isteriz şifreli şifresiz farketmez ilk 5 saniye nede olsa şifresizdi 5 saniye yeter bana.. ya emenuella gelsin ya da cine 5in yayın hakkına son verilsin.

yazar yorumu: şahin k sen misin?

edit: insan gece boş kalınca ne yapacağını bilemiyor. yayın saatine dikkat.
    #3793671 (nirolis, 09.08.2008 16:58 ~ 17:29)
  3. -kocam ududan erotik kanallar izliyor kızım...
    +teyzecim bizim yapabileceğimiz bi şey yok o kanalların yayın akışı o şifreletebilirsiniz.
    -ama kızım çok üzülüyorum ben.
    +o zaman teyzecim hani o uydunun bi aleti var tv'ye bağlı onu sökün camdan aşağıya atın kökten çözün olayı.
    -sağol evladım...
    +rica ederim.
    * (bkz: yaşanmış entryler)
    #3793721 (deluruk, 09.08.2008 17:07)
  4. Yas Grubu : 36-40
    Eğitim Düzeyi : Yuksek Lisans
    ilce :-
    il :gottingen

Başkanlık koltuğunda oturan aykut zahid akman adlı şahsı 2 yıldır arıyoruz. Siz tutup başkan yapmışsınız! interpol'e rezil olduk lan. verin şu adamı.
    #3793750 (xargn, 09.08.2008 17:15)
  5. KRAL TV ÖDÜLLERi ŞiKAYET 15.05.2008

Rtuk.TV sitesinden, sayın ayşe bir şikayet gönderdi.
    Bilgiler :

Yas Grubu : 26-30
    Eğitim Düzeyi : Lise
    Ilce : kadıköy
    Il : istanbul
    Kuruluş Adı : kraltv
    Program Adı : ödül töreni
    Yayın Tarihi : 13/05/2008
    Yayın Saati : 19.30
    Şikayet :
    sayın rtük dün gece kraltv sanatçı serdar ortaç' a ödül vermedi onun yerine ferhat göçer' e verdi lütfen gerkeni yapın.
    #3793860 (nirolis, 09.08.2008 17:34)
  6. SUPER FM ŞiKAYET 19.04.2008

Rtuk.TV sitesinden, sayın ayşe bir şikayet gönderdi.
    Bilgiler :

Yas Grubu : 26-30
    Eğitim Düzeyi : Lise
    Ilce : kadıköy
    Yayın Türü : Radyo
    Kuruluş Adı : süperfm
    Program Adı : radyo güzeli
    Yayın Tarihi : 17/04/2008
    Yayın Saati : 20.00

Şikayet :
    sayın rtük süperfm özlem gizili diye bir djye var bizi serdar ortaç hayarını kızıdıyor her gece tek bir serdar şarksı çalamıyor.

yorum: serdar ortaç pek muhterem ebeveyinlerin için söylüyor (bkz: asrın hatası)
    #3802242 (nirolis, 11.08.2008 13:19)
  7. KANAL D ÇiZGi FiLM iSTEĞi 17.08.2008

Rtuk.TV sitesinden, sayın çizgi film seyircisi bir şikayet gönderdi.
    Bilgiler :

Yas Grubu : 16-20
    Eğitim Düzeyi : Universite
    Ilce : bakırköy
    Kuruluş Adı : kanal d
    Program Adı : captain tsubasa
    Yayın Tarihi : yok
    Yayın Saati : yok
    Şikayet :
    sayın yetkiliye acilen! merhaba efendim benim rtükten bir isteğim ve şikayetim var. captain tsubasa adlı çizgi filmin neden hiç bir kanalda yayınlamıyorsunuz. ben ufakken seyrederdim. şimdiki ufakların seyretmesini istiyorum. futbolla ilgili bir çizgi film olduğundan bu çizgi filmin ülkemizdeki çocuklara futbolu sevdireceğini düşünüyorum. bir zamanlar kanal d de yayınlanırdı. bu çizgi filme şu an o kadar ilgi var ki artık herkes seyretmek istiyor. lutfen bu önerimi değerlendirin. iYi ÇALIŞMALAR.
    #3829987 (nirolis, 17.08.2008 13:46)
  8. Rtuk.TV sitesinden, sayın bize ulaşın formunu doldurdu.
    Bilgiler :

Adı Soyadı : tayfun Durmaz
    Email : tayfun_2321@hotmail.com
    Konu : Kadın programları
    Mesaj : tv deki tüm kadın programlarının bir daha yayına geri dönmeyecek şekilde kaldırılmasını istiyorum. bu saçmalıkları dinlemekten bıktım.annem bütün zamanını onlara ayırıyor, çok ta etkileniyor.yemek yapmayı bile bıraktı, çünkü yemek yapacak zaman bulamıyor. açım anlıyor musunuz.saygılarımla.
    #3830011 (Biyolojik Baba, 17.08.2008 13:53)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaran rtuk sikayetleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaran rtuk sikayetleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaran rtuk sikayetleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaran rtuk sikayetleri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» mao tun » onceki gunun begenilen entryleri » seyh riza » kelimelerin efendisiyim » yapilmis en buyuk aptallik » nagant » leylifer » can dundar » ya rock ye rap » bassehir » kreatif yazar » kurtler uzerine tezler » ege universitesi ogrenci koyu » hazir corba » yoruba » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nokia 6230 » good dua » imam nikahinin mesrulastirilmak istenmesi » bugun git yarin gel » emo » delikanli engin » sadece turkiye de gorulen olaylar » riyakar dinci sozluk yazarlarindan tiksinmek » box to box » sari cizme » oha artik yani » armonia somers » yeni osmanli dusuncesinin dogusu » the visitor » erciyes