yaran osuruk sesleri 

kapat
  1. osuruğun normal zort, pırt sesleriyle değilde, detone olarak çıkması olayıdır. rahat bir boşluk bulmadan çıkan ve sesi kulağa komik gelen seslerdir.
    (cin cikartirken carpilan hoca, 08.05.2008 02:41)
  2. osururken telefonun kıça yapıştırılmasıyla telefona kaydedilen sestir. sonra bu melodi yapılır ve her mesaj geldiğinde telefondan insanı yaran osuruk sesleri çıkar.**
    (bir bardak demli cay, 08.05.2008 02:49)
  3. mabadda hoş bir seda olarak kalmış bir sestir. bir keresinde vurgu yoğunluğu 'p' harfinde olmak üzere frank lampard diye haykırmıştım.
    (rc cola, 08.05.2008 03:00 ~ 03:17)
  4. Çalışılan şirkette, ses düzeni yeni yapılan konferans salonuna kontrol amaçlı gidilir. Piç diye de tabir edilebilecek * çalışma arkadaşı mikrofonu pantolonundan poposuna götürür ve 4.7 şiddetinde bir deprem meydana gelir. Salak adam sesin sonuna kadar açık olduğunun farkında değildir.
    (P0is0n, 08.05.2008 03:16 ~ 03:36)
  5. trrrapattoniii...
    (Lynyrd, 08.05.2008 03:24)
  6. sadece ve sadece kücük kuzeninkidir. yaptıktan sonra bir de utangaç bir sırıtma atıp, babaaaaaaa! der, * yüzde gülümseme yaratır... onun dışında kendi osuruğu bile insana rahatsızlık veriyor...
    (in tyler we trust, 08.05.2008 03:25)
  7. (bkz: osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yoktur)
    (krakermisin, 08.05.2008 03:27)
  8. (bkz: ossuruk ile christmas şarkısı çalan adam) *
    (yoga yapan mistiq kedi, 08.05.2008 03:27 ~ 03:28)
  9. faşırtttt... sıçım sesi oldu bu ama neyse...
    (eternal moonlight of autumn, 09.05.2008 15:31)
  10. ses 1..2..
    duydum yalan değil.
    (nickimi yazar olunca sececegim, 09.05.2008 15:32)
  11. (bkz: osrurken dave weckl e rakip olan insan)

(bkz: dave weckl)
    (ysfkdrklc, 09.05.2008 15:37)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» zegna » metin turan » golu atan kazanir » fenerbahce icin cevrimdisi vakti » yeni baslayanlar icin bebek » kirklareli nin tarihi eserleri » guillaume tell » ibn hazm » senin yaptigini corumlu bile yapmaz » enderun sevgiler » suleyman uludag » mystery » kizilderili » bez bebek » ketcapli pilav » wireless » yaralisin » domates biber patlican » taze fasulye » yilmaz ozdil » pkk » kafkaesque » yildizlar var » kisa kollu gomlek » 50 mac oynasak fener i yenerdik » bitlis in tarihi eserleri » rainbow » pahali esyanin insanin imanini zayiflatmasi » duffy duck a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa