yaran olaylar 

kapat
  1. 11 yaşında, bir gün bi' arkadaşla sinemaya gitmek.

boyun haliyle ufak olması, tıklım tıklım olan salonda öndeki koltuğun boş olmasının verdiği sevinç. "ya inşallah kimse oturmaz öndeki koltuğa" demek. filmin başlamasına bir dakika kala öndeki koltuğa o saçlarla yeni turku vokalisti derya koroglu nun oturması..

adam koskoca derya köroğlu bi'şey de diyemezsin ki..

film boyunca bonus saçları incelemek. vs..

*
    #3193067 (chaotic good, 26.03.2008 17:31 ~ 17:40)

© 2008 - uludağ sözlük

yaran olaylar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaran olaylar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaran olaylar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» in sumerian haze » babanin sigarayi birakin deyip zippo cakmak almasi » saat yonu » galaxisonline com » kiz istemeye kerhane tatlisiyla giden erkek » megadeth » daniel miguel alves gomes » kizlara msn ini vermeyen mucahit erkek tipi » var misin yok musun yarismacilari » dostum vatandas demissin ama bunlar resmen koyun » dini bayramlarda esinin elini open tutsak kadin » kadinlarin akillarini surekli mesgul eden konular » muzo ile zkc arasindaki farklar » batinin ahlaksizligi » sensin essogluesek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sol frame » hani oralar bbg eviydi » diger erkekleri kiskanan erkek » tektekcilik » cihan haspolatli » rabindranath tagore » osman oztunc » sayisal muzik calar » terorun kokunu kazimak icin oneriler » regl olan erkek diyaloglari » donerci sadik usta » geri donusum kutusunun inleyerek bosalmasi » april ethereal » gomcurmek » testerenin musluman olma ihtimali