yaran olaylar 

kapat
  1. tamamen yaşanmıştır.

şimdi benim iki kuzenim, ki ikisi o zamanlar birbirleriyle küs, ama aynı yerde çalışıyorlar ve şanslarına küs oldukları bir günde birlikte gece vardiyası yapıyorlar. hiç konuşmadan bütün gece işlerini ayrı ayrı hallediyorlar. derken kuzen1 işyerindeki mutfağa gidiyor ve bakıyor kullandıkları bir bıçak yerinde değil. sinirleniyor, çünkü bu kaç zamandır oluyor, yani kuzen2 bunu hep yapıyor. düşünüyor ve dahiyane(!) bir fikir buluyor. alıyor bir küçük kağıt, yazıyor üstüne,

' beni kullanıyorsun ama yerime geri koymuyorsun. '

yapıştırıyor bantla bıçağın bir yüzüne. yerine koymadan olduğu yerde bıçağı bırakıp çıkıyor. işte zaman geçiyor, sabah oluyor, kuzen2 kahvaltı etmek için mutfağa giriyor, peynir kesecek, ama o da ne, bıçak dile gelmiş, sitem ediyor. kuzen1 cinse o patlıcan mı, o da alıyor kalemi ve bıçağın diğer tarafına aynen aşağıdakileri yazıyor,

' ama sen de iyi kesmiyorsun. '
    **
    #2233374 (lynx lynx, 31.08.2007 02:22)

© 2008 - uludağ sözlük

yaran olaylar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yaran olaylar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaran olaylar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir karne birimi olarak sayisal loto » izmir » gencleri koruma kanun tasarisi » hatun gorunce heyecanlanan turk insani » xanadu » kamyoncu bir babaya sahip olmak » ayakta isemek » kulaklikla elektro gitar calmak » orco » ben demistim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci