yaran olaylar 

/ 22
kapat
  1. taksime gitmek için taksim funikülerine binmiştik. arkadaşla aramızda funiküler mi funükiler mi geyiği bile çevirmiştik. daha sonra nerden estiyse arkadaşıma sadakatsiz filmini anlatmak geldi içimden. içimden geldi gelmesine ama bir türlü başrol oyunucusu olan richard gere ismi aklıma gelmedi. filmi anlatmayı bırakıp funikülerin ortasında richard gere 'i tarif etmeye başladım."abi çok yakışıklı, beyaz saçlı, böyle kızlar hastası, hafif çekik gözlü lan işte neydi ya ismi"falan dedim ama arkadaş da tık yok. sonra arkadaşım "heh buldum galiba" dedi. bende rahatlamış bi ifadeyle kim dedim.arkadaşım "george kennedy dimi lan" dedi.bende kahkahalar içinde "oha lan dedim george clooney dicektin galiba" dedim ve funikülerin ortasında yarılmış bi şekilde gülmeye başladık.sonra arkadaşım "oğlum bunu birine söylersen kafanı kırarım " diye tehdit etmeye başladı ama ben gülmekten bişi diyemiyodum. neyse sonra zar zor toparlandık ve ben richard gere i tasvir etmeyi bırakıp sadakatsiz filmini anlatmaya başladım. sadakatsiz filmini izleyenler bilir ne kadar ayıp sahnelerinin olduğunu. işte tüm ayrıntılarıyla anlatmaya başladım.nasılsa arkadaşım duyuyodu anlattıklarımı deyip iyice abartıp herşeyi anlattım. sonra funiküler taksime gelip durdu kapı açıldı, kalabalığın arasında arkadaşımla çıkarken arkamdan omzuma birisi dokundu. ben bi arkadaş gördü heralde diip kafamı arkaya çevirmemle 35 yaşlarında bi bayan gülerek " richard gere " dedi. bende "noluyo lan" dedim tabi içimden dedim. sonra kadına teşekkür edip arkadaşıma dönüp "richard gere miş lan adamın ismi buldum" dedim. bi kaç adım attıktan sonra anlattığım herşeyi tüm funikülerdekilerin dinlediğini farkettim. ve utandım. ama kendimden değil öyle film yapanlar adına utandım.

(bkz: anlatınca komik olmadı lan)
    #3393602 (live is life, 13.05.2008 21:16)
  2. birkaç yıl önce, 1 ya da 2. sınıfım. bursa'da ipekçilik yokusunda ikamet etmekteyız o sıralar. 3 güne bir sıgdırılan halı saha maclarına davaetliyiz yine. gece 01.15'te heykel kafkasın oradan servis alacak bizi.
    cıkıyoruz yola, gezerek gidelim diye temenyerinden dolasıyoruz. o sırada bir ekip arabası bizi durduruyor.

-hayırdır gencler nereye?
    +abi, biziz. maça gidiyoz yine..
    -lan yine mi? olmö gidin sıcacık yatagınızda uyuyun lan ders calısın ne topu?!
    +arada işte abi, oynuyoz..
    -iyi hadi bakalım..

polisler, 3 günde bir bizi çevirmekten artık tanış olmustuk birbirimize. neyse, biz iniyoruz kız lisesinden aşağı doğru. tam caminin oraya geldik ki, ekip arabası yine yanastı bize.. o sırada kafkas'ın önüne halı sahanın servisi gelmiş, bizim elemanların alayı binmiş sadece bizi beklıyorlar, iki kişiyiz.
    derken, yine polisler bize yanastı. "gelin lan buraya, kaçmayın" diye bagırdılar. tabi biz önce saga sola baktık, baskasına mı bagırıyolar diye. lakin bizden baska kımse yok. telaş içinde arabaya dogru yanastık. "cıkarın lan kımlıklerı" dediler. ulan bunlar bizi az evvel durduran polisler işte, neden boyle yapıyolar diye düşünürken bizim halı saha servisinden arkadaslar toplu sekılde ekip arabasına dogru yoneldıler. "abi, yapma etme, onlardan kımseye zarar gelmez bizim gibi öğrenciler onlar da.." diye konusyorlar polislere. biz şok içindeyiz, zira bu maç ölüm kalım maçıydı, bayagı bilenmiştik.

polis bizim kimliklerimizi kontrol ettıkten sonra, "binin lan arabaya teroristler" diyerek arabaya bindirdi bizi. o sırada maç tayfasının suratı bembeyaz oldu.. polis arabasıyla hareket etmeye basladık, bildiğin gidiyoruz.. 50 metre kadar gittik, bu polsi abiler kahkahalar atarak bizi indirdi arabadan. hadi lan gidin oynayın topunuzu diyerek. bu şaka size altı ay yeter diyerek...
    #3417421 (titan arum, 19.05.2008 14:06)
  3. bilmem kaç sene evvel 5.sınıfmıydı neydi..beş arkadaş muhabbet ediyoruz, konu nası döndüyse artık döndü dolaştı beden hocasına geldi. o zamanlarda beden hocasından küfür müfür yerdim yani bayağı zıttık heriflen. neyse konuya geliyim. beden hocasının ismi geçince benim tepem bir attı ki ne kadar küfür varsa hazinemde sayıyorum herife. yetmiyo bide kendim küfür uydurup onları sayıyorum. dalağını s**iyim falan demişim arada. tam o lafın üstüne sessizlik oldu güruhumuz içersinde bende sessizlikten istifade daha bi azimle küfrediyorum herife. sonra önümdeki delükanlının tırsmış bakışları dikkatimi çekti. nereye bakıyo lan bu deyü dönmemle beden hocasını gördüm eşşek kadar boyuyla karşımda. sonra konuyu başka yerlere çekmeye çalıştıysamda olmadı herif duymuş küfürleri bi kere..gerisini anlatmam.
    #3418974 (kronik kuzu, 19.05.2008 19:35)
  4. öss sınavındayım, sınav bitmiştir. artık kağıtlar verilecek, haklar helal edilecek, omuzlardan büyük bir yük kalkacaktır.
    O da ne? Cevap kağıdını veremiyoruz. Soru kitapçığı tamam da, cevap kağıdı sıraya yapışmış. Biraz elimizi atarız ki, o elleri kırılasıca Bahçelievler A.L. öğrencileri, sırayı pritlemişler! O yapıştırıcı da benim cüssem altında eriyip de yapışamasın mı kağıda! Dedim geldik papalara...

O arada kahraman bir hoca geldi. Aldı eline nüfus kağıdını. Başladı sırayı kazmaya. Cevap kağıdı zararsız bir şekilde sıradan söküldü ve sınav sonuçları da doğru çıktığına göre kağıtta bir problem çıkmadı.

Ama altıma etmedim değil. Demek ki neymiş, sıraları bir kere yoklayacakmışız.
    #3418995 (0z9u12, 19.05.2008 19:41 ~ 19:43)
  5. işgüzar babaanne kişisi,aile fertlerinin*olmayışındanda yararlanarak ayyash maghanda'ya bir kısmet bulmuştur memleketten*.artık kızlarını vermeye ne kadar meraklılarsa bu kız kısmısıda üşenmeyip erzincandan kalkıp ayvalığa gelmişlerdir kızlarını ayyashla tanıştırmaya.ayyash'a durum son anda haber verilmiştir ve misafirleri çevirmek olmazdır.mecburen iki güleryüz gösterip gönderecektir evlerine.herneyse efendim misafirler gelir ve ayyash ilk dumurunu yaşar,kızın başı kapalıdır.fakat çok güzel bir yüze ve fiziğe sahip olduğundan ayyash bunu pek önemsemez ben nasıl olsa onu yola getiririm diye düşünür.efenim muhabbet falan derken akşam olur.artık yemek yenecektir.güzel olduğu kadar hamaratta olan kızımız işgüzar babaanne kişisini zorla(!)yerine oturtarak yemegi kendi hazırlayacağını söyler ve mutfağa gitmesini takriben 1-2 dakika kadar sonra hanımkızımızın içerden sesi gelir:(bundan sonra hanım kızımızı:k,ayyash kişisini:a,işgüzar babaanneyi:b olarak tanıyacağız.)

k:annee bi mutfağa gelebilir misin?
    b:yok yavrum otur sen.ayyash kalk yardım et kıza ne bilsin tabağın çanağın yerini
    a:peki babaanne
    a:efendim k noldu?
    k:ya pardon tencereleri bulamadım da ben
    a:hmm tenceler şu üst dolapta dur veriyim ben,sende bana o arada bi bira açsana
    k:....
    a:heh işte tencereler.bira???
    k:ya ben elimi süremem ki
    a:&$!#!?
    a:nası yani??
    k:ben süremem elimi onlara günah
    a:ney günah???
    k:o şişelere süremem ben elimi
    a:niye???
    k:günah işte haram o zaten sende içme(ayyash 2. dumurunu yaşamaktadır)
    a:hmm peki o zaman içmiyim şimdi(ya sabır çeker ve bi sigara yakar)
    k:napıyosun?
    a:nası napıyorum??sigara içiyorum??
    k:içme ama mekruh o
    a:mekruh??
    k:evet sigara içmek mekruhtur bilmiyomusun???(çok şaşırmıştır hanım kızımız)
    a:hmm biliyorum canım bilmezmiyim bırakmaya calışıyorum bende zaten(dumur 3)
    k:inşallah inşallah
    a:su içebilirmiyim?(nolur nolmaz o da caiz diildir falan şimdi)
    k:nasıl?
    a:su diyorum içebilir miyim?
    k:hee tabi veriyim hemen(su verir ayyasha)
    k:napıyosun?!
    a:(suyu püskürtür bi anda şaşırmıştır)noldu??
    k:ayakta içme suyu çömel
    a:haydaaa o niye?
    k:içilmez su öyle günah(dumur 4)
    a:(içinden)allah'ım bana güç ver der ve odasına çıkar.

o esnada hanım kızımız yemeği hazırlamış ayyash'ı çağırmak için odaya gelmiştir.duvardaki charlize theron posterlerine bakar ve yüzünü kapar
    k:tövbe estağfurullah!tövbe tövbe tövbe(bişeyler okur)
    a:noldu k'cım??
    k:o duvardakiler ne öyle??tövbe estağfurullah!
    a:charlize theron.güzel hatun ama dimi?
    k:tövbe estağfurullah!yanacak bunların hepsi cehennemde!
    a:niye yansın yaa ne güzel hatun yazık değil mi?
    k:tövbe tövbe estağfurullah!açmış hep mahrem yerlerini daha ne olsun ayyash!
    a:(ayyash artık dayanamamıştır)nolcak k'cım ne güzel işte sende giyinsene böyle güzel şeyler bak ne güzel kızsın kapama kendini böyle yazık yani.
    k:tövbe estağfurullah!ne diyosun sen ayyash olur mu hiç.çok günah çok!
    a:niye güzelim bak gel yanıma anlatıyım sana(intikam sırası ayyash'a geçmiştir artık)
    a:(hafiften kolunu kızın beline dolayarak)bak ne güzel bi kızsın yazık etme kendine gel çıkalım sana bişeyler alalım ordanda bara gideriz bi iki bişey içeriz ne güzel.
    k:çok günah ama ayyash
    a:ya boşver şimdi bu kadarcık şeyle bişey olmaz hadi kırma beni(çok ağır bi tepki beklemektedir)
    k:ya bilmem ki babam falan çok kızmasın sonra(kıza bak meğer yolluymuş)
    a:yok canım bişey demezler korkma sen(içses:ben bu akşam buna ...)
    k:iyi ama bak öyle çok açık şeyler giymem,alkolde içmem
    a:yaa nolcak güzelim biraz öyle olsan ben senle evlenirim bile(kız o yuzden geldiklerini bildiğimi bilmemektedir)
    k:cidden mi?sen öyle kızlardan mı hoşlanırsın?
    a:tabi k'cım öyle olsan alırdım seni,tabii büyüklerimizin izni olursa(fazlada abartmamak lazım)
    k:o zaman bak hep merak etmişimdir bi etek alırız bide bluz ama çok açık olmasın tamam mı canım(ooh canımıda kaptık açılıyo kız)
    a:tamam sen nasıl istersen.yeter ki şu halinden kurtul çok güzelsin
    k:gerçekten güzelmiyim?
    a:çok güzelsin hemde şu resimdeki kadından neyin eksik ki!(ver gazı veeerrr gazıı!)
    k:bak dalga geçmiyosun dimi benle?
    a:olur mu k'cım saçmalama çok ciddiyim ben.hem bak ne dicem eğer istersen senle sonrada görüşmeye devam edelim belki bişeyler olur he?
    k:bilmem ki en azından söz falan?
    a:onu da yaparız ama önce biraz birbirimizi tanıyalım he canım?
    k:peki canım çok sevdim zaten seni ben.
    a:bende seni çok sevdim hadi ben bi üstümü giyiniyim sende iki bira kap gel içelim sonrada alışverişe çıkarız.yemeği de dışarda yeriz söyle annenlere.
    k:içmesem?
    a:aaa ne konuştuk ama bitanem kırılıyorum bak.
    k:tamam bitanem özür dilerim hemen alıp geliyorum.(ayyash hayatının en büyük dumurunu yaşamıştır.mutludur fakat bir yandan da içi sızlamaktadır yaptığının çok büyük bir günah olduğu endişesiyle.fakat tüm bunları bir kenara atar ve keyfine bakar gece boyunca.o gece neler mi olmuştur?anlatılmaz yaşanır)
    #3433181 (ayyash maghanda, 22.05.2008 21:30)
  6. komşunun 2. sınıftaki kızına ders çalıştırılıyordur. öğretmeni çıkarma işlemiyle ilgili bir kaç problem yazmalarını istemiştir. uretim cini kişisi bu küçük kıza bir kaç örnek soru yazmış, bir tane de ondan yazmasını istemiş ve kısa bir süre için küçük kızın yanından ayrılmıştır. döndüğünde küçük kız soruyu yazdığını sevinç içinde söyler. uretim cini yse dumur olmuş bir vaziyette deftere kilitlenip kalmıştır. soru için buyurun; 'bir annenin dokuz tane çocuğu varmış dördünü satmış , kaç tane çocuğu kalmıştır? '*
    #3433214 (uretim cini, 22.05.2008 21:37 ~ 21:38)
  7. (bkz: AKILLI TV dıgıturk 98.kanal)
    #3433241 (iiissstttaaannnbbbuuulll, 22.05.2008 21:42)
  8. arkadaşımın başına gelmiş bir olaydır. evde otururken kapı çalar ve kapıyı açar. gelen, "su var mı?" diyen bir adamdır. arkadaşım da mutfağa gider ve bir bardak suyla adamın karşısına dikilir, ancak adam sucudan başkası değildir.*
    #3435552 (jikase, 23.05.2008 13:11)
  9. Benim başıma gelmedi ama eminim bu tarz bir olayı yaşamış olanınız vardır.

Bir gece NTV de Orlando Magic - Utah Jazz maçı verilmektedir, ve bu maçı bir arkadaş iletisine taşır;
    orlando magic - utah jazz
    şeklinde. Bunu gören bir kız arkadaşı ona şu cümleyi kurar ;*
    "Hiç duymadım o grubu. Atsana bu şarkıyı bana..."
    #3440216 (faati, 24.05.2008 13:56)
  10. satılık güzel bir yat gören arkadaş;
    +abi fiyat sorsak mı?*
    *-anca parayla alırsın zaten!
    *- puhahaha!!!
    #3452260 (cofdi, 26.05.2008 23:48)
  11. an itibariyle başımdan geçmiş olaydır.

arkadaşlarla oturmuş yemek yerken telefon çalar:

- merhaba ben x bankasından arıyorum adım birgül * size yönelik bir kampanyamız var. adınız neydi?
    + bana yönelik ve adımı bilmiyorsunuz hmm
    - eee. klok. dııt dııtt...
    #3454274 (tepsi mudafaa, 27.05.2008 14:31)
  12. birliğe yeni teslim olmuş acemi askerin merdivenden inerken düşüp ayağını çatlatması, askeri hastahanede tedavi olduktan sonra görev yerine dönen acemi askere verilecek piyade tüfeği bulunamaması, bir sürü yere bir sürü kağıt gidip geldikten sonra acemi askere standart piyade tüfeği g3 yerine erbaşların ve özel kuvvetlerin kullandığı m16 verilmesi. tüfeğini alan askerin silaha aşık olması, yere yat emrinde herkes yüzüstü yatarken m16' sı olan askerin tüfeğe birşey olmasın diye sırt üstü yatması. akabinde bölük komutanının gelip m16' yla askeri zıbartana kadar dövmesi. askerin dayak yerken bile ''gomtanım tüfenk'' diye ağlaması.
    #3454350 (sirin baba, 27.05.2008 14:49)
  13. (#3432426)
    #3454355 (objebi, 27.05.2008 14:50)
  14. arkadasimin agzindan:
    -baba gecen bi ilan gorduk duvarda black party diye. dedik kesin gitmemiz lazim buna. neyse toplandik 4 kisi cektik siyahlari baba gittik bara. iceri bir girdik herkez zenci bi biz beyaz sihaylar icinde. tabi pek takilmadik sonra mekanda
    #3482657 (hellblazer, 02.06.2008 13:22 ~ 13:32)
  15. * cansu bu son kontorum ben x'te yolda kaldım 1 kuruş param kalmadı beni bi arasana hemen. çatt!!

yazık garibim son kontoruyle aramış söylediği yerde dağın başı diye düşünüp geri ararım tekrar.

- hanımefendi kusurabakmayın ama yanlış aradınız az önce.
    * hii! napcam ben şimdi son kontörümdü o benim kaldım dağın başında nasıl ulaşcam ben cansuya(ağlamaklı)
    - isterseniz siz verin bana numarayı arkadaşınıza sizi aramasını söyliyim.
    * ayy çok teşekkür ederim gerçekten çok iyi olur çünkü kaldım burda arabam bozuldu.
    - rica ederim ne demek siz verin numarayı arıyım ben.
    * 05xx xxx xxx xxx çok teşekkür ederim tekrar gerçekten.
    - rica ederim ben hemen arıyorum arkadaşınızı kim diyim sizin için?
    * aynur ben
    - peki arıyorum ben şimdi iyi akşamlar.
    * iyi akşamlar sizede saolun.

akabinde arkadaşını ararım ve aramızda şu diyalog gelişir.

** alo?
    - iyi akşamlar cansu hanım arkadaşınız aynur hanım yolda kalmış x'te son kontoruyle size haber vermek isterken beni aradı yanlışlıkla ben de yardımcı oliyim dedim size haber vermemi rica ettide.
    ** siz kimsiniz?
    - yanlışlıkla beni aradı arkadaşınız sizi aramak isterken.
    ** nerden buldunuz numaramı?
    - aynur hamımdan aldım numaranızı size haber vermek için.
    ** sapık mısın arkadaşım ne istiyosun benden?
    - hayır aynur hanım yolda kalmışta x'te size haber vermemi rica etti ben ondan şey ettiydim.
    ** bu yeni numaranız mı dağın başına gelcem kaçıracaksınız beni tecavüz etceksiniz sonra, sonra öldürceksiniz beni dimi?
    - hanımefendi niye tecavüz ediyim size arayın sorun arkadaşınıza nerde olduğunu ona göre hareket edin sizde allah allah!
    ** cansu elinizde mi?!!
    - hanımefendi manyak mısınız siz ne alakası var ne diyosunuz tanımam etmem ben cansuyu insanlık ediyorum şurda sadece.
    ** hemen polisi arıyorum!!
    - ne s.kimi arıyosan ara lan manyak mısın nesin! s.ksinler arkadaşınıda dağın başında sen anlayana kadar gerizekalı karı!çıldırttın lan adamı akşam akşam!! çatt!!

on dakika kadar sonra bir telefon gelir. telefonun ucunda iki kişi kahkahalar atmaktadırlar. arayan çok sevgili bir arkadaşımdır. akşam akşam çok canları sıkılmıştır bir arkadaşıyla ve ne kadar iyi niyetli olduğumu, böyle bir numarayı kesin yutacağımı bildiği için beni kurban olarak seçmiştir. henüz intikamımı almadım ama kesin birşey var çok acı olacak.*
    #3485044 (ayyash maghanda, 02.06.2008 22:47)
  16. otobüste önde uyuyan hatun kişinin, uyurken kendinden geçip yere düşmesi, düşmesine rağmen uyumaya devam etmesi. uyandırıp yerden kaldırdıktan sonra koltuğuna oturup, uyumaya devam etmesi. nası bi uyku ulan o?
    #3485120 (optio, 02.06.2008 22:56)
  17. 2005 yilinda rock n coke a cok iyi grup ve sarkicilar geldi bunlardan bir tanesi de skin di. okunusu sikin seklinde oldugundan seyirciler kadina tezahürat ederken sikin sikin diye bagirmisti. yine ayni dakikalarda arka caprazimda duran bir ciftten kiz olani erkek arkadasina : hayatim birak kenara cekilirmisin sikini göremiyorum diye bagirmisti.
    #3485225 (drumstylo, 02.06.2008 23:14)
  18. yer uü. bir otobüs ile minübüs kafa kafaya gelir ve ani fren yaparlar.
    çarpışma, yaralanma, ölüm gibi üzücü bir olay yaşanmaz.
    ama otobüste ayakta duran biri çarpışmanın etkisiyle otobüsün ön camına kafa atar,
    sanki taş gelmişcesine otobüsün camı çatlar.
    minübüs gider, otobüs kalır, şoför jandarmayı çağırır.
    otobüs kaskolu olmasına rağmen otobüs şoförü camın derdindedir.
    jandarma kaza yaralı vs. olmadıgını ve birşey yapamıyacagını söyler.
    otobüs şoförü en son gazla
    camı çatlatan yolcudan camın parasını almaya kalkar
    ve film kopar.
    *
    #3488507 (ColdMa3L, 03.06.2008 18:09)
  19. bir köyde kış vakti üşümesinler diye muhtar tarafından ineklere antifiriz içirilmesi...
    #3488514 (grand ekinoks, 03.06.2008 18:10)
  20. kardesim ve arkadaslarının basına gelen bir olayı sizlere aktaracagım.

kardeşim ve üç arkadaşının bir yıldır beraber bir urfa dürüm yeme hayalleri vardır. sınavlar ve yogun ders programını atlatır atlatmaz bu hayali gerçekleştirmek için taksimde bulusurlar. gördükleri en yakın dürümcüye giderler ve öğrenciyiz ayagına indirim de yaptırırlar. dükkan sahibi dürümlerine oldukça güvenmektedir. siparişler verilir. siparişler geldiğinde işin içinde bir gariplik vardır. gelen urfa dürüm yerine içinde bildiğimiz*markaların sattıgı hazır dürüm * vardır. herkesin sinirleri gerilmiştir , kendilerini zor tutmaktadırlar. ama neyse artık açlıktan dürümler yenmiştir. hesap istenir, garson gelir ve olaylar başlar...

K:kardesim
    A:arkadaşları
    G:garson

K: ya ben size bir şey söyleyecegim , tutamıcam kendimi...
    A: ya sus boş ver kızım söyleme...
    K: ama bir dakika durun söyleyecegim.
    G: buyrun efendim.
    K: biz urfa dürüm istemiştik ama bu galiba hani oluyor ya hazır dürüm pınar felan onlardan değil mi ?
    (Herkes garsondan gelecek cevabı bekler)
    G: HAYIR BU BANViT.
    K: Hıı kalite farkı yani ?

Topluca olayın farkına yeni varılır çünkü garsondan "olur mu canım" gibisinden bir serzeniş beklenmektedir.

kardeşim ve arkadaşları paraları masanın üstüne yığar ve hızlıca sözde dürümcüden çıkarlar.

G: buyrun yine bekleriz.

DUMUR!!
    #3495126 (infinitejustice, 04.06.2008 23:39)
  21. Okulun ilk günü tanışma safhasındayız.
    Muhtemelen geldiği yerde " Her insana güvenme, arkadaşlarını iyi seç" gibi doldurulmuş bir arkadaş dikkatimizi çekti. Tanıştık kaynaşmaya başladık derken. Arkadaşlığımızda önemli etkiye sahip olan cümleler kurulmaya başladı.
    Keşcan- Ben günde bir paket içerim.
    Alkolikcan- Ben de acayip bira içerim.
    Masum tip- Bisküvi yer misin?
    Bu konuşmalar korkak arkadaşımızla son muhabbetimiz oldu. * Dahası kız kimseyle konuşmaz oldu. ilk intibah kötü oldu galiba.
    (bkz: teneffuste bile yerinden kipirdamayan ogrenci)
    (bkz: Yazık lan)
    #3495416 (ben bir garip yazarim, 05.06.2008 00:34 ~ 00:48)
  22. kız mevzusu vardır. bilmem x kişisiyle y kişisi teketek çıkacaktır.

y kişisi: lan x, şimdi senin ananı ... biliyon di mi?
    x kişisi: (ses yok)

akabinde y kişisine 18 dikiş atılır.
    #3497427 (bi biskreme verdim, 05.06.2008 14:50)
  23. bir şehir efsanesi (çok abartı biliyorum ama, yaşayanlardan bizzat dinlenmiştir)
    şirinyer'de deli lakaplı öner mi, önder mi bir polis var.
    bir arabanın peşine takılmış, araba kırmızı geçince bu da geçmiş. sonra arabaya cezasını yazmış ve bir de tutmuş kendine de kırmızıda geçti diye ceza yazmış. ister inan ister inanma.
    #3511178 (ditty, 08.06.2008 15:33 ~ 15:38)
  24. o gün annesinin bilgisi dahilinde dershaneye gitmeyen elemanın annesine dershaneden ''velisi olduğunuz fişmekan numaralı öğrencimiz şu şu şu derslere girmemiştir.'' şeklinde sms gelmiştir. anne bunu görür ve;
    - sağolun bilgim var. iyi çalışmalar.
    şeklinde sms ile karşılık verir.
    #3512241 (taharetmuslugu, 08.06.2008 20:09)
  25. bir gün aralarında benimde oldugum birkaç ergenlik dönemindeki salak yürürler.
    karsıdan 2 adet* aslında bayan olmayan bayan ablamız geliyor.
    Ben salak : X sen bunlara kayarsın hea ?
    X salak : Herseyin orjinali güzel be abi !?
    Yarılınan nokta, şaşkın gözler etrafında perde kapanır.
    #3512398 (BiRumuzumBileYok, 08.06.2008 20:42 ~ 20:47)
/ 22
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaran olaylar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaran olaylar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaran olaylar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaran olaylar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sozlugun isim sehire donmesi » mustafa rakim efendi » 60 » ata demirer » kisisel ileti yazma sacmaligi » anil aydin » umay » kizilsonya » bugun git yarin gel » okulu asmak » hamam bocegi » altinoluk » orospu cocuklugu » yusuf sezer » ikinci ogretimin sinavinin sabah olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » havva yilmaz » g4l4t4s4r4y » pote min les pote » makinizm » to love a woman » bana niye selam vermedin diyen insan » gelgelelim » sadakat » schmidt hakkinda » gelin kaynana diyaloglari » gerceklesmesi imkansiz olan hayaller » ali bati » muhabbetin agzina sictin » 20 lerde cocuk olmak » uludag sozluk galatasaray taraftarlari