yaran okul muduru laflari 

/ 5
kapat
  1. okul mudurunün genellikle törenlerde yaptığı konuşmalarda sarf etmiş olduğu yaran laflardır.örnek vermek gerekirse;

-çocuklar aranızda bazı kendini bilmezler var onlar kendilerini biliyorlar akıllı olsunlar..

(bkz: yorum yok)
    (suruden ayrilan idealist kuzu, 05.01.2008 17:38)
  2. -konuşmam burada bitiyor
    öğrenciler:oleeeeeeeyyyyyyy
    -ama müdür yardımcımızın bir kaç lafı olacak, nasıl faka bastınız ama.
    (wagabond, 05.01.2008 17:40)
  3. herkesin beyaz gömlek giydiği okuldaki müdürün sabah törene başlamadan önceki son sözleri;
    - hey sen beyaz gömlekli gel buraya.

- hocam baklavalı çorap giyebilir miyiz?
    + bu okulda baklavalı börekli corap giyemezsiniz giydirmem.
    (taharetmuslugu, 05.01.2008 17:40 ~ 17:41)
  4. tören sırasında mikrofondan - bak bak hayvana bak, hayvanoğlu hayvan. -
    (cibiliyetli, 05.01.2008 17:40)
  5. -ne yapıyorsun oğlum orda..geç geç odama geç..
    +öğretmene bir şey söylicem hocam..
    -bana söyle bana!
    (lolita lempicka, 05.01.2008 17:41)
  6. cal'lılar bilir..okulun ilk günü müdür şöyle demiştir hem de mikrofondan hem de herkes tören için bahçede sıra olmuşken..hem de veliler yeni başlayanları izlemeye gelmişken:
    -tuvalet yaptırdık, hemen doldurmuşsunuz..
    (hefeweizen, 05.01.2008 17:41)
  7. çok fazla konuşarak sizi bu sıcakta bekletmek istemiyorum.*
    (minik mavi balina, 05.01.2008 17:44)
  8. istiklal marşı sırasında bayrağı çeken öğrenciye mikrofondan seslenir,

- daha hızlı hayvan herif daha hızlı -
    (cibiliyetli, 05.01.2008 17:48)
  9. -bugün okul servisini kaçıran, yarın vergi kaçırır.
    (birgarip, 05.01.2008 17:53)
  10. sabah sırasında;
    -yahu madem tuvalete sıçıyorsun sifonu çek mikrop herif, boklar öyle duruyor orada. ha madem eriniyorsun o zaman deliği tuttur canım. bi daha görmiym çocuklar. iyi dersler...
    (bengbeng, 05.01.2008 17:57)
  11. hayvan herif ben size ses cıkarmadan, konusmadan asagı inin demedim mi? sonra yok hocam dersimiz bos, yok su, yok bu... ulan bir siz mi ders goruyorsunuz bu okulda?..
    at herif...
    beygir herif...
    (hayatin anlamini cozen bilge, 05.01.2008 17:58 ~ 17:59)
  12. ben bu okulun muduruysem, siz de bu okulun ogrencileriyseniz, ben de sizin icin iyi seyler yolunda ugrasıyorum ama siz de bu okulun ogrencileri olarak sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz cocuklar...

(bkz: icmis icmis gelmis)
    (hayatin anlamini cozen bilge, 05.01.2008 18:11)
  13. - sinan bunlar neden kalabalık geziyorlar sinan? sinan bunlar bana komplo mu kuruyorlar sinan!
    (gulce, 05.01.2008 18:12)
  14. -evladım ne anlıyosunuz bok kokusu içinde sigara içmekten biz de içiyoruz o meredi bari düzgün bi yerde için.
    (caldornain, 05.01.2008 18:17)
  15. ne kadar hayvan insanlarsınız.
    (brkarsy, 06.01.2008 13:02)
  16. mekan ahmet vefik paşa tiyatrosu. sahnede lise öğrencileri, ilzeyiciler aynı lise öğrencileri, oyun sonunda konuşma yapan aynı lisenin müdürü.

(+):müdür (-):öğrenciler

(+)sayın konuklar, değerl.
    (-)yaşaa bravooo *
    (+)değerli öğrencileri..
    (-)yaşa be müdürüm kim tutar sizi *
    (+)izlediğiniz oyun okulumuz öğr..
    (-)harikasınız hocam konuşun kim tutar sizi be *
    (+)numaram kaçtı çocuğum senin? *
    sonuç: bütün salon konuşma sonuna kadar ağzını bile açamaz.
    (kedisever satanist, 06.01.2008 13:14)
  17. +mudur bey, benim ilk dersim sizde katilsaniz, biraz tedirginim.
    -gotune guvenmeyen hiyar tarlasina girmesin.
    (mayolu pogaca, 06.01.2008 13:15)
  18. yaran okul müdürü lafları olmadığı yerde ,kafa göz yaran öğrencilerin olması.
    (naturalboy, 09.01.2008 14:47)
  19. lise son sinifta olmanin verdigi rahatlikla, sinifta hayvanlar gibi tepisen, gurultunun bilmem kac desibel e ulastigi anda sinifa aniden giren mudurun tepkisi:
    + lan hayvan herifler. yeniceri mi kesildiniz basimiza?
    (auspuff, 19.01.2008 21:32)
  20. eşşek sıpaları tuvalette yemek mi yenir, yemek yiyorsunuz bari sigara içmeyin.
    (schezophreniac, 19.01.2008 21:32)
  21. utanmasanız don giyip geleceksiniz demişti. canım benim yaa.
    (duchesse, 19.01.2008 21:36)
  22. saçınıza koyuk lacivert renkten başka toka takmıcaksınız!
    (seni sectim pikacu, 19.01.2008 21:45)
  23. boş ders olduğunda haliyle okulu yıkan bir gürültü çıkaran sınıfa giren müdür, kanlı gözleriyle sınıfı süzerek bakarken müdürün geldiğini görmeyen öğrenci ile şöyle bir diyalog yaşar:
    - evladııııııııııııııım..!
    + *sıçtık der öğrenci.
    - otur yerine, otur terbiyesiz herif.
    - hangi dersiniz var şimdi?
    + din dersi ama boş hocam.
    - nerde hocanız?
    + bilmiyoruz hocam.
    - bana bakın sessiz durn bcaklarınızı kırarım sizin.
    - sen ayakta olan şerefsiz annen yanıma gelsin yarın..
    (esprimakinasi, 19.01.2008 21:45)
  24. taze ot görmüş kancık sıpa gibi sırıtma hayvan herif!

bu yaratıcı laf yıllardır dururdu beynimin bi köşesinde.
    kullanmak için doğru zamanı bekledim durdum
    oh be.
    * *
    (supertavuk, 19.01.2008 21:46)
  25. okul denize sıfırdır. günlerden pazartesidir ve istiklal marşı okunacaktır. herkes sahilde sigara içerek, muhabbet ederek, ellerinden geldiği kadar okula girişi geçiktirmek istemektedir. müdür elinde mikrofon sahile dönerek bağırır...
    "salaklaaaarrrr, sahildeki salaakklaaaarr, salahhh oğlu salahhhlarr, gelin ulan buraya"
    okul topluca yarılır. *
    (m ilginc olsun istedim, 19.01.2008 21:47)
/ 5
© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» a punk tribute to metallica » harput un tarihi eserleri » sozlukle saka olmaz » bireysel suclu » tribunden iner mezara girerim » kabadayi » arka siradakiler » reamonn » sokak futbolu kurallari » tanri nin cinsiyeti » unutulmayan insanlar » ale l itlak » kigi nin tarihi eserleri » ekinler dize kadar » club atletico de madrid » vtec » asi » penguu » hayalleri uygulamaya baslamak » nescafe 3 u 1 arada » yalanci romantik » tenzip buyurmak » yolculuk esnasinda yan koltuktakinin omzuna yatmak » christiane paul » mevsimsel alerji » pilli bebek » dovme yaptiranlarin omur boyu cenabet gezmesi » senin annenle baban akraba mi » hedge fund a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa