yaran okul anilari 

/ 6
kapat
  1. lise yillari... başrolde bir arkadas..

bir matematik dersi.derste sorduğu zeka sorulari ile ünlü bir hoca var...konuyu fln anlattı örnek çözdü millet tahtadan deftere geçerken sordu sorusunu ;

+ bir yılan kendini kuyruğundan itibaren başlayarak yerse en son neresi kalır ?

şimdi burda zamanı pause layalım. şöyle bir insan düşünün.ayı iniltisi gibi kalın bir sesi var. aklına ne gelirse söylüyor.lisede ayi dediğimiz bir arkadaş.

şimdi 5 sn kadar geri alıp oynatalim ugurcum

+ bir yılan kendini kuyruğundan itibaren başlayarak yerse en son neresi kalır ?

(bir saniye kadar sessizlik ani..hani olur ya kimi zaman konuşan herkes bir anda susar..)

-çükü kalır hocam ?!

sinif kopar..hoca ne yapacağını bilemez...ders iptal olmuştur...
    #45389 (twist, 30.01.2006 11:55 ~ 11:57)
  2. şiddetle ;

(bkz: öğretmen delirtme teknikleri)
    #48839 (twist, 01.02.2006 22:11 ~ 02.02.2006 19:07)
  3. yer : bursa erkek lisesi
    ders : beşeri ve ekonomik coğrafya
    öğretmenimiz : deli ziya

- evladım biz size bu dersimizde sınırlarımızı, gümrük kapılarımızı öğretiyoruz neden ??
    sınıf :
    - neden hocaaammm ???
    - ileride okumayıp adam olamayanlarınız nerden vergi kaçırılır, nerden yurtdışına kaçılır öğrensin diye ...
    #56310 (montajelemani, 06.02.2006 22:44)
  4. ferrole'nin kat nöbetçisi olduğu bir gün, müdür müavini neset sen'in
    -oğlum.. öğrenci tuvaletinden pis bir koku geliyor. git bak bakalım neymiş... hizmetliye de haber ver...
    demesiyle başlayan, akabinde ferrole'nin pisuvar'a sıçıldığını farketmesiyle gelişen ve oha burrsstt nidalarıyla biten macera...
    (bkz: bursa erkek lisesi)
    (bkz: pisuvara büyük abdestini yapan insan modeli)
    #56318 (ferrole, 06.02.2006 22:51 ~ 22:53)
  5. arkadaşımın 120 kişi içinde, sınıf hiç olmadığı kadar sessizken hocaya ''yerim seni'' diye bağırması. bunun sonucunda 5 dakika kadar derse ara vermiştik.
    derste sürekli konuşan bir arkadaşıma hoca seslendi fakat bu kızımız kendisini muhabbete öyle kaptırmışki duymadı bile. hoca büyük uğraşlar sonucunda sesini duyurdu ve arkadaşımın hocaya hitabı şu oldu; efendim aşkım
    #218731 (gonulcelen, 07.05.2006 14:17)
  6. (#141454)
    #218992 (ranger65, 07.05.2006 16:17)
  7. yurt ortamlarında arkadaşlarına anlattığında hiç birinin gülmediği ama sonra eski sınıf arkadaşlarınla karşılaştığında defalarca anlatılmasına rağmen gülünen olaylar dizisi
    #219101 (markasiz, 07.05.2006 17:13)
  8. hoca 200 yıl boyunca uyuduklarına inanılan yedi uyuyanlardan bahsetmektedir.

hoca: yedi uyuyanların 18 vcd'lik bir videosu da var.
    öğrenci: 18 vcd'de de uyuyorlar mı?
    #248541 (nahil, 15.05.2006 22:16)
  9. -hocam duydunuz mu 50000 ölü varmış
    +aaaa nerde
    -karacaahmet mezarlığında
    +çık dışarı çabuk
    #248557 (pulp fiction, 15.05.2006 22:20)
  10. matematik dersinden:
    +limit x 1 değerinde...
    -hocam bırakın bu işleri yürüyün lahmacun yemeye gidiyoz.
    +otur oturduğun yerde hayvan herif! **
    #248572 (doktor sağbırakmayan, 15.05.2006 22:25 ~ 22:26)
  11. (bkz: ilerde okuyamazsam bari terzi olayım diye verilen 18,5 cm küp yapımı ödevi)
    #251492 (eticicibebe, 16.05.2006 19:10)
  12. lisemizin futbol takımıyla son derece önemli bir mac yapıyorduk..Bizim kazma defans oyuncularından biri rakip takımın oyuncuna orta sahaya yakın bir yerlerde faul yapmıstı..Rakip takımın defans oyuncusu topa vurmadan önce bizim teknik traktör kulubeden bağırmıştı "beyler ofsayt taktiği" diyerek, haliyle biz de bunu daha önce antremanlarda denemiştik..neyse rakip defans oyuncu faulü kullandı ve bizim takım toplu halde ileri cıktı..sözde ofsayt taktiği yapıyoruz...

Biz takım olarak hakemin düdüğünü beklıyoruz doğal olarak..ortada ne düdük var ne de başka birşey..bir de baktık ki bizim kabzımal defans x arkadaşım kale direğinin dibine geçmiş ağaç gibim dikiliyor..adamlar 8 kişi kaleciyle karşı karşıya kaldılar...öyle de bir dalga geçerek gol attılar ki..mac da 1 - 0 bitti. mactan sonra olanları herke tahmin edebiliyordur...evet x arkaşımıza tecavüz ettik...
    #289644 (MaRTyNs, 29.05.2006 14:54 ~ 05.06.2006 13:05)
  13. müdür muavininin çağırın o şerefsizi diye sınıfımıza gelip bize bağırdığı anda kimsenin olayı bilmemesine rağmen herkesin aynı şerefsize bakması.
    #289674 (karanlikta, 29.05.2006 14:58)
  14. müdür yardımcısı(branşı din kültür hocası)sınıfa girer bi duyuru yapacaktır.
    konusmaya başlar ki o sırada cep telefonu calar.hoca telefonu tam acacaktır arkadan vaazcell diye ses yankılanır sınıf kopar.sınıf ölür.sınıf yarılır. v.s
    #306978 (ozkrm, 03.06.2006 12:39)
  15. yer: wc
    zaman:lise
    tenefüste tuvaleti sigara icmek için kullanan biz sigaralarımızı yaktık hoca gelir diyede kabinlere 2ser kişi girdik dısarda kalanlardan bi arkadasta daha once hocaya yakalanmıstı sigarayı bırakacakgına dair soz almıstı.tabi beklenen hoca geldi yine arkadsı yakaladı:
    -olum hani sen bana soz vermiştin sigarayı bıraktı diye?
    +(arkadas gayet pişkin bi şekilde)hoca efkar bastı bea..
    kabinlerden gülme sesleri..
    #307252 (ozkrm, 03.06.2006 13:58)
  16. okul sınırları içinde okula ait kız yurdu vardı.bizde catıya sigara icmeye cıkmıstık catıdan yurdun giris kapısı net olarak gözükyodu.kapının önünde bi kız var ama kim bu diye bakıyoruz.
    -o at kim lann?
    gözler hala yurdun o tarafta.kız yüzünü döner.
    -hastir lan.
    yanımızdaki bi arkadasın cıktıgı kızmıs.sora o at kim lan muhabbetidir gider hala
    #307275 (ozkrm, 03.06.2006 14:04)
  17. yer wc..super zeki arkadaslar marlboro paketinin icine samsun u ittirmis,keklik aramaktadirlar..
    x-off abi sigara da yok ha
    y-bende var bi paket..birakiyorum ben sigarayi o yuzden sana satabilirim,bi paket kirmizi oynar
    x-hadi ya ne kadar
    y-3milyon
    x-oo aliyorum
    y-tamam..

alan memnun satan memnun,taa ki diger tenefuse kadar

x-sen bana samsun vermissin bu pakette.bari 1 milyonumu geri ver
    y-olmaz.sen esit agirlikcisin di mi,isletmeci olacaksin bak ogren bu isleri
    #307297 (glosoli, 03.06.2006 14:08 ~ 14:21)
  18. yer: bursa erkek lisesi
    kaynak:efsane
    karakterler: lazarov,öğrenci.

Okulların kapanmasına on gün kala:

-hocam beni geçireceksiniz değil mi?
    -tabi geçireceğim

okullar kapanmıştır.çocuk kalmıştır.
    -hocam hani geçirecektiniz.
    (hoca malum hareketi yapar)
    -geçirdim ya...
    #307306 (karanlikta, 03.06.2006 14:09)
  19. (bkz: 69 harbi)
    #307308 (Harvester of Sorrow, 03.06.2006 14:10)
  20. bütün okul cuma günü istiklal marsinı beklemektedir, kıllı** ses verir herkes "kork.." diye girecekken okulun çatısından karganın teki goaaarrrggkk diye öter.ses mikrofandan tüm ovalara yayılır. okul mu? yarık tabi
    (bkz: şanlıurfa anadolu lisesi)
    #307310 (scarface, 03.06.2006 14:10 ~ 14.06.2006 15:42)
  21. okulumuzda ögretmenlik yapan evli öğremenler vardı.okulumuz kucuk oldugunda hersey duyuluyo biliniyodu.bu hocalarımızın cocukları olmadıgı için tüp bebek yöntemine basvurmuslar filan neyse cocukları oldu annesi arada okula getiriyodu.yine okula getirdigi bi gün arkadaslar cocugu seviyo yanında annesi bizde gectik cocugun arkasına cakmak cakıyoz:
    -olm bu tüp bebek lan atesle yaklasma
    +markası ne lan bu cocugun
    /ipnegaz lan ipne gaz
    #307349 (ozkrm, 03.06.2006 14:21)
  22. matematik dersi bi gün önce olaylı trabzon fener macı oynanmıstı.matematik hocası memleketimin önde gelen zengininyle birlikte macı izlemiş.
    +dün aksam macı filan kişiyle trabzonda helikopterle izledik.
    -hocam bende size aşagıdsan el salladıydım.
    +burayaa gel.
    -buyrun hocam demesine kalmadan hoca tokatı suratına gecirir.derse gecer.
    #307683 (ozkrm, 03.06.2006 15:54)
  23. hoca ödevleri konturol etmeye baslar
    -olum ödevini neden yapmadın
    +sular kesikti hocam
    -sen nerde oturuyosun
    +muslukcular köyünde hocam
    !^'^+%&/()*/+
    edit:yasanmışlıgı vardır
    #308631 (ozkrm, 03.06.2006 20:12 ~ 20:18)
  24. hoca konuşan iki kişiyi uyarmış ve en sonunda:
    -çık dışarı
    çocuk dışarı çıkarken yanındaki arkadaşı için:
    +hocam o da konuştu oda gelsin
    #308670 (yaramaz, 03.06.2006 20:25)
  25. yer bursa erkek lisesi
    öğretmen: Cesi
    Ders : Geometri

Öğrenciler hocanın kafasına çeşitli yabancı maddeler atmaktadır.
    Hoca başta kızar,arkasını döner yapma der.
    Sonra bir daha gelir,bu sefer cesi döner ve o müthiş bulgar türkü şivesiyle..
    Bunu atan orrospu çocuğudur,hem de orrospu çocuğudur der.
    #317379 (karanlikta, 05.06.2006 00:31)
/ 6
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaran okul anilari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaran okul anilari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaran okul anilari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaran okul anilari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» recep tayyip erdogan in sertlesmesi » bir dokun bin oh isit » futbol » cencen » akbank » kizlara deger vermek » teno » sabr i cemil » koken bilimi » latife hanim » john leshiba mosheou » dua etmek » plakasini aldin mi » kendi sildiklerim » edward norton » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » garanti nin 2009 da 40 yeni sube acmasi » kurtlar vadisi unutulmaz sozler ve diyaloglar » recep tayyip erdogan » 14 kasim 2008 genclerbirligi trabzonspor maci » akbank in 1500 personelini isten atmasi » iman » doktrin » ptrs 41 » siirim geldi birakin beni » emniyet kimligi belirsiz cesetler sitesi » berk oktay » kiyamet gunu gazete mansetleri » why or why not » son osmanli vs son samurai » ayrildikdan sonra sevgilinin umursamamasi