yaran ogrenci isleri diyaloglari 

/ 2
kapat
  1. ögrenci işleri memurları olarakta nitelendirebilecegimiz bir grup gorevsiz memurun ogrenciye işkence ederken aynı anda ogrenciyle giristigi diyaloglarlar butunudur.
    #59412 (sosyoklon, 09.02.2006 18:01)
  2. +pardon, ögrenci belgesi alacaktım?
    -kitap satıs burosundan makbuz alacaksın canım.
    +nerdeki orası?
    -tarif etmek benim gorevim degil.
    +34%&&/1122111221)/&
    #59415 (sosyoklon, 09.02.2006 18:03)
  3. ön bilgi: tyler sene kaybı yapmış olan tembel bir öğrencidir.ikinci yılın ilk dönemi gayet güzel geçmiştir, bu sevinç ve heyecanla malum bölgeye gider:
    +yasemin apla, şimdi 4. dönemden ders almak için ne yapmam lazım?
    -çalışacaksın, başaracaksın, geçeceksin, alacaksın!
    (bkz: hadi canım)
    #59418 (tyler, 09.02.2006 18:07)
  4. sosyoklon comez ve kibardır.

+pardon hanımefendi mimarlık hede hödösü işlemlerini nerden yaptıracaktım?
    -onunla 1. masa ilgileniyor.
    +ama 1. masa bos..
    -izin almıstı o tatile gitmis,gelecek 1-2 haftaya kadar..
    + (bkz: annenin adresini ver)
    #59421 (sosyoklon, 09.02.2006 18:11)
  5. kıdemli ama ilgisiz öğrenci montajelemani her zamanki umursamazlığıyla öğrenci işlerine dalar ve olaylar gelişir ;

+ melabaa vildan hanım, nassınız ?...walla iyi gördüm sizi, bugünde ne şıksınız öyle (yalaka mode on)

- aa hoşgeldin montajelemani, hangi rüzgar attı seni ???

+ şu harç olayının tarihlerini öğrenecektim ben, sonra unutunca faiziyle ödemek gerekiyo, o da walla evlat acısı gibi koyuyor vildan hanım ( sana hayat hikayeni sordu sanki kadın, sus iki dakka, az ve öz konuşsana be adam)

- ee sen okulu bitirdin ama hocanla konuştuk biz kağıdına tekrar baktı, yükseltti notunu. okulda bitti sana...

+ aallaaaaaaahhhh beee.... ( şener şen usulü sevinme mod on )

akabinde 9,5 yıl kahrımı çeken öğrenci işlerine tatlı götürülerek, seramoni sonlandırılmıştır.
    #59432 (montajelemani, 09.02.2006 18:32 ~ 18:45)
  6. organik kimya finali açıklanmıştır.geçilmesi beklenirken kalınmıştır.aynı gün dilekçe verilir, sınava itiraz edilir.

m: abla şimdi dilekçeyi verdim.ne zaman sonuç gelir?
    a: bir hafta içinde..
    m: abla iyide bunun bütünlemesi pazartesi günü.(o gün günlerden cumadır.)
    a: sen yine bütünlemeye çalış gir.zaten olumlu sonuç gelmez..
    #59441 (machados, 09.02.2006 18:46 ~ 20.02.2007 14:50)
  7. +sikayet dilekcesini nereye veriyorum? dekanlıga mı, yoksa siz mi iletiyorsunuz?
    -hayrola yav, kimi sikayet edeceksin?
    +dekanı (anarsist ruh yapısı)
    -gulum, o işlere bizi karıstırma. git kendin ver nereye veriyorsan..
    +zaten sizin gibiler yuzunden kalkınamıyoruz. (agresif kisilik)
    #59457 (sosyoklon, 09.02.2006 18:59)
  8. + afedersiniz x hoca sınaw tarihlerini degistirmiş ve ogrenci islerinden gununu ogrenebilecegimizi soylemıs
    - bahsetttiginiz hoca y mi?
    + hayır efendım size dedım ya x hoca diye.
    -niye kızıyorsun hemen
    +afedersiniz sesim yukseldiyse
    -sorun degil.
    + her neyse sınav gunu ne zamanmıs peki
    -haftaya persembe gunu
    +ama o tarihte okul kapalı olması lazım?
    -ben nerden bileyim ben mi actım okulu ben kapatıyorum hayret bişi.
    + hııı? der ve gider.
    #59489 (ümit, 09.02.2006 19:30)
  9. +selamlar, devamsızlık limitinin kaç gün olduğunu öğrenicektim?
    -30-35 falan.
    +??.Hmmm anlıyorum, peki rapor limiti nedir?
    -sen getir bakarız.
    +??
    #129132 (Eqin, 24.03.2006 12:14 ~ 12.05.2006 04:51)
  10. * ingilizce derslerinden muaf olmak için toefl belgemi getirdim
    -ney ney
    *toefl
    - o ney yav gecerliliği varmı
    *bütün dünyada uygulanıyor bu sınav sizin haberiniz yokmu
    -valla ben kaç yıldır burda kalem eskittim toefl mofıl getiren öğrenci görmedim
    *haydii
    #195786 (Mustafa, 24.04.2006 23:42)
  11. -merhaba kolay gelsin
    -buyur
    -üç adet öğrenci belgesi alacaktım
    -ne yapacaksın üç taneyi bir tane neyine yetmiyor.
    -sizene lazım alacağım.
    -git müdürden belge iste
    -ne zamandır öğrenci belgesi için müdürden belge alınıyor?
    -ehhh hadi git be vermiyorum
    -yahu senin görevin nedir sen kimsin ki beni kavuyorsun benim paramla orada oturuyorsun tobe tobe....
    -evladım çek git.
    -ulan menopoza girmiş bütün kadınlarda beni buluyor....
    -gel buraya şerefsiz sen ne diyorsun?
    -aha geldim ne oldu?
    -disiplin.........
    (bkz: ibret alınası hikâyeler)
    #336210 (LocK, 11.06.2006 01:11 ~ 01:12)
  12. öğrenci işlerinin kapısına asılan yazı
    ''öğrencilerin girmesi yasaktır''
    #468826 (Move!RaT, 28.07.2006 00:42)
  13. -pardon,transkript alacaktım
    -bölüm neydi
    -jeodezi ve fotogometri mühendisliğinin çalışma ekonomileri ve endüstriyel ilişkiler ile çift anadallı hali
    -hönk..??
    -kitlendin demii..sokak köpeği gibi kitlendin..kameraya aldım seni iq suz memur..bütün kampüs bilecek senin ne mal olduğunu..bana zamanında ters davranmıştın,öğrenci belgemi vermemiştin..unuttuğumu mu sandın lan
    #551075 (rabbit, 17.08.2006 19:34)
  14. -Meraba ben transkript almaya gelmiştim.
    -Eveeet?
    -Alabilir miyim?
    -Hangi bölüm?
    -Tıp
    -Kacıncı sınıf?
    -2
    -iyi bakın, şurdan gidin orda banka var, 1 YTL yatırıp buraya dekontunuzu getirin.
    O zmn niye 2 saattir hemen vercek gibi sorguya çekiyon bizi eyy garip mahluk!!***
    Para ödenir, dekont alınır, korkulan yere tekrar gelinir.
    -Meraba tekrar, ben dekontları aldım, buyrun.
    -Ne içindi bu, ha tamam anladım hangi bölümdeydin?
    -Tıp
    -Kacıncı sınıf?
    -2*
    -Peki şu formu doldurun 4 gün sonraya gelin alın.
    -Nası laaaaaan???Yeter!! *
    #551137 (beceren, 17.08.2006 19:51)
  15. scarface: iyi günler ben bute kaldım da
    yaran ogrenci isi kisisi: ne? büt ne
    s: imtihan kaldığım dersin
    yoik: geçme sınavı.. dersin kodu ne
    s: hönk! bilmem
    yoik: sen ...* mısın?
    s: evet. sınav ne zaman?
    yoik: 28-29-31 ağustos günlerinden biri.
    s: tamam da kayıtlar 1'inde bitio
    yoik: yaparız bişiler.
    #551150 (scarface, 17.08.2006 19:57)
  16. -merhaba ogrenci belgesi alıcaktımda,yanlız bugune lazım.alabilirmiyim?
    -olmaz,ancak yarın alabilirsin.
    (bu sırada besiktas bilekligimi farkeden memur)
    -sen besiktaslımıydın,nıye daha onceden soylemedin?
    -ogrenci belgesi için gerekli oldugunu bilmiyodum.
    -al kocum bunu cıkar yukarıya imzalat getir.tamamdır.
    -sagolun.**
    #551221 (alpertini, 17.08.2006 20:26)
  17. görevli uzaktan bağırır:sen staj defteri aldın mı goçum?
    öğr:para yok nasıl aliyim 5 ytl bi staj defteri
    görevli:heaa tamam o zaman ama hemen al kalmiycak
    öğr:iyi para kırıyonuz defter ayağına
    görevli:yürü len yürü git !!
    #551431 (numb, 17.08.2006 21:38)
  18. +Ögrenci belgesi almak istiyorum acil lazım.
    -Şahsi başvuruları kabul etmiyoruz,rektörün emri.Tüm başvurular internetten yapılacak
    +Ne yani,işte burdayım ve istiyorum,bundan daha ötesi mi var.
    -Güle güle.
    #551489 (numb, 17.08.2006 22:06)
  19. -afedersiniz tarih hocası saat 2 deki dersine gelecek mi
    -derse girerse gelmiş demektir
    -yapma ya
    #551497 (compassrose, 17.08.2006 22:09)
  20. +bardon x hoca bugün gelmicek galiba bir bilginiz varmı
    -valla cep telefonunu vereyim bi ara sor
    #551518 (Ragnar Jømsborn, 17.08.2006 22:17)
  21. +meraba ben bu belgeyi onaylatacaktım da,
    -yalnız onları direkt elden getirmiyosunuz.
    +nasıl yani?
    -memura götürün o halleder.
    +e memur buraya yolladı beni.
    -bir yanlışlık oldu herhalde
    +e napayım ben şimdi?
    -tamam siz onu şu masaya bırakın ben imzalarım. işte o an yıkıldığım andır.iki saattir lakayıt bir şekilde konuştuğum insanın dekan olduğunu o zaman anladım.çıktığımda memur pis pis gülüyodu.
    #642945 (zula, 17.09.2006 16:14)
  22. çalısan memura kimliğimi uzatıp resimli öğrenci belgesi alamak istiyorum dediğimde 'öğrencimisin'sorusunu almıştım.allah memuriyet vermiş ama akıl vermemiş.
    #669785 (pascal 1903, 27.09.2006 00:51)
  23. öncelikle tüm birikimlerimi, tüm anılarımı paylaşasım diye açıldığını düşünüyorum bu başlıkların. Zira ne kadar komik, ilginç anım varsa alakalı başlık açıldı. Yapmayın arkadaşlar, biraz da bana malzeme, yoksa hatunlu ortamlarda nasıl öne çıkacağım, ne ile güldüreceğim ben? Yarın bir gün zirve yapılsa, ben gelsem Millet bir şeyler bekliyor olacak elbette, ne yapayım yani başparmağımı işaret parmağımla kapatıp, diğer elmin başparmağının önünü getirip basparmak kopma numarasi mı yapayım yani? Böyle zelil bir duruma mı düşeyim istiyorsunuz diyerek lafa girişeyim..

--2003 yazi orta anadolu da bir ev saat 12 39--

Öglen saatleri, kazandığım okulun numarasını çevirmişiz kayıt için gerekli evraklar neler, öğrenmek istiyoruz. telefon uzun ve acı acı -ninyeyse hep böyle anlatılır telefon çalması- çalıyordu, fakat açan yoktu. Ben elime bloknotumla cümlenin yarısını kazıyan! eşantiyon tükenmez kalemimi almış kulağımı ahizeye dayamış bir vaziyette görevli kişinin söyleyeceklerini kayıt etmek amacıyla hazır kıta bekliyordum. Babamda alt pijamasını göbeğinin üzerine çekmiş, anlamsız bir gerginlikte idi. Neyse siz bunları okurken hala telefon çalmaktaydı derken telefonu soluklanmakta olan bir bayan açtı. Soluk alıp vermesi senin-benim halı saha da topun peşinden iki tur koştuktan sonra ki soluklanmamıza benzemiyordu, çok şuh ve feci davetkardı. Yani telefonun kablolarından girsem, adana'da çıkarım o derece. Babamın "lan 900'lü hatları aradık, aybaşı iyi girecek" afallamasından sonra aynen aşağıdaki diyalog vuku buldu.

Babam: E-ee, şey ben oğlumun kayıt işlemleri için aramıştım da.
    Şuh bayan: Tabi hhuuuh, yardımcı olayım -bu sırada muhtemelen işaret parmağını dilinde gezdiriyor-
    BAbam: (Muhtemelen hayatında ilk kez böyle bir olay yaşamanın şaşkınlığı ve heyecanıyla bir yandan bana yaz işareti yapıyor diğer yandan da ahizeyi kendi tarafına çekiyor duymamam amacıyla, hay allam bilsen ben her gün o manitayla.. e tamam sustum) Yaz oğlum (Sanki ikinci dünya savaşında enigmayı geçecek, hey yarabbim) Evett, 4 fotoğraf, kazandı belgesi vır vır vır.. TAmam hanfendi teşekkürler
    Şuh bayan: Beye-fendi huuuh saat kaç acaba söylerrrr misiniz? (Bu soruyu muhtemelen saati öğrenip ücreti hesaplamak için sorduğunu düşünüyordum)
    BAbam: 12.39 hanfendi.
    Şuh bayan: (Sesi normalleşmişti)BEyefendi bu saatte aranır mı, öğle vakti. Yemeğe gidiyordum koşa koşa geldim, ayıp ama...

BAbamla beraber rahat bir nefes almıstık. Bir an dusundum de, allah'tan arkadasları yoktu yanında. BEterin beteri var derler.

--alternatif diyalog--

Babam: E-ee, şey ben oğlumun kayıt işlemleri için aramıştım da.
    Şuh kadın: huh tabi beyefendi huh. (arkadası seslenir)
    A: Hulya gelmiyor musun?
    şuh kadın: GEliyoruuuumm

--alternatif diyalog--

--2003 yazi orta anadolu da bir ev saat 12 46--
    #669862 (zabalayn, 27.09.2006 01:14 ~ 14.10.2006 01:49)
  24. aranızda sizi duymamasının imkansız oldugu sadece 1 metre olan, sürekli cay demleyip arada örgü ören teyzeye,
    -pardonn
    -... (bakar ama sanki ona dememişsiniz gibi kımıldamaz, tekrar kendi örgüsüne döner)
    -paroooonnn (cama da tıklarsınız)
    -ne var? (kaşlar catık, agzında sakızı ceviriyor bi yandan) *
    -sey, öğrenci belgesi alacaktım.. (korkarak)
    -daha gecen gün almadın mı?
    -yok hayır.
    -heee sen ayse değilsin, ona benzettim, endüstri değil mi?
    -yok değil.
    -aaa senin kac sene oldu yaa, mezun olamadın mı hala?
    -yine karıştırıyosunuz da önemli değil, öğrenci belgesi alacaktım.
    -bu saatte vermiyoruz bilmiyor musun? saat 15.00 gibi gel. (saat 11.00)
    -aaaaaa (apışmanın sesi) *
    **teyze içerde çayını tazelemeye gider.
    #669915 (shinobi, 27.09.2006 01:36)
  25. ben : pardon, ben donem sonunda derslerimin bittigine ve mezun olabilecegime dair belge almak istiyordum. yuksek lisans basvurusunda istediler de.

gorevli : himm. bakiim bi saniye.. siz su su su dersleri almamissiniz. yaklasik 8 dersiniz eksik. bu belgeyi veremem cunku siz 1 yil daha buradasiniz.

daha sonra cesitli arastirmalarin ardindan bu derslerin hepsinin ya sartsiz kaldirildigi ya da diger baska ilgili derslerden gecildigi takdirde adi gecen derslerin kimisinden muaf olundugu ortaya cikmistir. ama cikana kadar akla kara secilmistir. (neymis, akreditasyon esnasinda bu tarz durumlar oluyormus.)
    #670220 (fdegir, 27.09.2006 05:21)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

yaran ogrenci isleri diyaloglari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yaran ogrenci isleri diyaloglari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaran ogrenci isleri diyaloglari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» istedim vermediler sen yazarsin dediler » cine 5 i en iyi kanal yapmak » cinebonus » beklediginiz lider geldi » dugumlendim » polat alemdar vs tatar ramazan » catlasa da patlasa da » igor tudor » ahmet hakan coskun » tempo of the damned a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci