yaran ntvspor yorumlari 

kapat
  1. ntvspor'da yorum yapan vatanda$larin yaptigi yaran yorumlardir.

haber: Real Madrid'in Ronaldo ısrarı

yorum:
    Berat - Adana 13 Ekim 2008, Pazartesi 00:13
    Bence RonaLdo Kayseri Spora bile geLse o takımı üst sıralara taşır. o tipde bir oyuncu cünkü cok yetenekli bir topcu manu dan ayrılması bir hata olur cünkü en iyi we RonaLdonun yapısına uyan tek lig orası ;) hızLı ve süratLi.

(bkz: remzi raki getir bana)
    #4082431 (vanti lator, 13.10.2008 07:57)
  2. haber:City'nin yeni hedefi Villa

--spoiler--

Cenk Yılmaz - istanbul 28 Ekim 2008, Salı 14:21

David Villa'nın o kadar iyi futbolcu olduğuna inanmıyorum.Güiza'dan iyi olsa Aziz Yıldırım Güiza'yı değil Villa'yı alırdı.

--spoiler--
    #4152108 (roux, 28.10.2008 15:31)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaran ntvspor yorumlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaran ntvspor yorumlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaran ntvspor yorumlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaran ntvspor yorumlari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» turkiye is kurumu » ozne yuklem uyumsuzlugu olan entry girmek » the final countdown » elveda rumeli » ayrilik » 6 milyona cay satan adamin hakli olma sebebi » sevgilinin olmesi » 21 yasinda cinsel deneyimi olmayan erkek » kurt cobain silahi » reflation » de la mancha » sansim olsa kiz dogardim » ucuz » to love a woman » gaza gelip olmayan basliga entry girmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » erkek olmaktan tiksinilen anlar » fasizm » yenebilme ihtimali » sozlukte reklam yapmak » yigit ozgur » yoresel isinma » muhabbetin agzina sictin » teknosa » yamaha midnight star » memeler bas kaldirmis » dr cureklibatur ve bay arkin » mankurt » fenerbahce sevgisi sinir tanimaz » ilker akman » amee