yaran muthis fikirler 

kapat
  1. ihtişamını daha baştan gösteren fikirlerdir.
    #2522079 (asi, 26.10.2007 23:40)
  2. yikanabilir, en az 10 kullanimlik prezervatif.
    #2522216 (totiman, 27.10.2007 00:04)
  3. eşşek bokuyla molotof kokteyli yapmak.* *
    #2522327 (maximus, 27.10.2007 00:26)
  4. ısıtmalı taharet musluğu.
    #2526068 (askina eskiya, 27.10.2007 23:59)
  5. otomatik tuvalet kağıdı. *
    #2526085 (antilopyawrusu, 28.10.2007 00:01)
  6. keyif sigarası aparatlı şişme kadın. bascan elindeki düğmeye alttan çıkacak.
    #2526108 (mykalkan, 28.10.2007 00:05)
  7. çocuklar için çekirdek çitleyici. ben çocukken büyükler çit çit çitlerdi ben bakardım efenim hep kabuklu yerdim. ananem kabuklu yeme zararlı diye bi de kızardı, azarı da işitirdim.
    #2526130 (birgarip, 28.10.2007 00:10)
  8. ne kadar muthis oldugunu bilemem ama aklima an itibari ile gelmis olup gereksiz bir bicimde beni yarmistir.

efendim eger su sallaninca sarj olan saatlerden kullaniyorsaniz ve kulaginiz kasinmissa kulaginizi kasiyacaginiz elin bilegine saati geciriniz. zira serce parmaginizla kulaginizi kasirken yukari asagi titresimler seklinde saatin pilini hizlica sarj edebilirsiniz...

aklima bu olayla ilgili baska bir yontem daha geldi ama onu yazmayayim. *
    #2728840 (dunyali, 22.12.2007 05:17)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaran muthis fikirler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaran muthis fikirler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaran muthis fikirler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaran muthis fikirler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kasap havasi » ilki tecavuzdu ikincisi zevk » aksak tirtil cumhuriyeti » patik » baklava yerken ayran icmek » 21 yasinda cinsel deneyimi olmayan erkek » sari cizme » sozlukte neden kimse benle iletisime gecmiyor » fethullah gulen » kim smith » silik hayta » parliament aqua blue icen ogrenci » ibadet kulfet degil nimettir » yillari sirayla yazan yararli yazar » cocukken yapilan salakliklar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nil burak » kartalspor » attirmayi seviyorum » reddedilemeyecek teklif » haybeden gercekustu ask » yasam » forever slave » yilanlarin ocu » ruyada oldugunu gormek » okula gitmemek icin soylenen bahaneler » otobus yolculuklarinda yolcular arasi etkilesim » fenerbahce nin derbilerdeki basarisi » uskup yoresi » nurhak k » yabanci gelin